1. Toronto – Nashville 1x2Toronto on hurja kotijoukkue; se on hävinnyt vain kaksi ottelua kymmenestä kotiareenallaan. Maple Leafsin peli on muutenkin vakuuttanut Predatorsin vastaavaa enemmän ja isännät lähtevät otteluun suosikkeina. Kotivoitto on kuitenkin niin julmasti ylipelattu, että sille on pakko ottaa varmistukset.

  2. Boston – St. Louis 1Kahden kuuman joukkueen kohtaaminen ja lähtökohdat ovat tasaiset. St. Louisin vieraspelaaminen ei kuitenkaan ole ollut kotiotteluiden tasolla. Bruins sen sijaan on sarjan parhaita kotijoukkueita ja oikein pelattu isäntien voitto kelpaa varmaksi.

  3. Philadelphia – Buffalo 1x2Philly on päässyt oivaan vireeseen alun takertelun jälkeen. Buffalon peli on edelleen täyttä kuraa ja sarjan huonoin joukkue on luultavasti helppo suupala kotijoukkueelle. Peliprosentit isäntien osalta ovat kuitenkin lähteneet käsistä, joten napataan varmistukset kehiin.

  4. Detroit – Carolina 1Detroit on jo seitsemän ottelun tappioputkessa. Tappiot ovat kuitenkin tulleet todella pienillä marginaaleilla, eikä itse pelissä ole sen suurempia ongelmia. Apina selässä on vain kasvanut liian suureksi ja viime hetkillä ottelut kääntyvät vastustajalle. Carolina ei ole kummoinen vastus Detroitille ja kotonaan isännät ovat suosikkeja. Odotetaan Red Wingsin jo heräävän ja lyödään oikein pelattu kotivoitto varmaksi!

  5. Winnipeg – Chicago 1xJets on voittanut kotonaan viidestä edellisottelusta neljä. Vaikka Blackhawks on sarjan parhaimpia kokonaisuuksia, ei vieraspelaaminen ole ollut kotipelien tasolla. Vierasvoitto on pelattu tänään julmasti yli, eikä se voi kelvata meidän riveihimme.

  6. Dallas – NY Rangers 2Dallas on kolmen ottelun voittoputkessa, kun taas Rangers on voittanut viidestä edellisottelusta vain kaksi. Materiaaliltaan vieraat ovat kuitenkin parempia ja Dallasin kotiedun myötä lähtökohdat otteluun ovat ympäripyöreät. Dallas on pelattu julmasti yli ja Rangersin voitto isketään illan parhaimpana ideana aina varmaksi asti!

  7. Phoenix – Colorado 12Avalanchen hurja alku oli jo osoittamassa hiipumisen merkkejä, kunnes edelliskierroksella Coloradon koneet kävivät taas täysillä ja miehistö teurasti Chicagon 5-1. Phoenix on taisteleva joukkue ja varsinkin kotonaan paha kaadettava – otetaan ympäripyöreään oikein pelattuun kohteeseen ympäripyöreät merkit.

  8. Edmonton – Florida 12Kahden katastrofijoukkueen kohtaaminen. Molemmat pelaavat todella ailahtelevasti, eikä Edmonton lähde kotiedun myötä otteluun kuin marginaalisena suosikkina. Vaikeasti arvioitava kohde saa vaikeasti arvioidut merkit.

  9. Los Angeles – New Jersey 1x2Devils pelasi eilen Anaheimin vieraana, joten lepoetu on isäntien puolella. Kings on kaikin puolin parempi ryhmä ja lähtee otteluun suosikkina. Peliprosentit ovat kuitenkin lähteneet niin pahasti käsistä, että kohde saa kaikki merkit.

  10. San Jose – Tampa Bay 1San Jose on parempi materiaaliltaan ja vaikka Lightning on osoittanut komeita otteita, ei Sharksin kotiluolasta ole helppo hakea pisteitä. Kotivoitto on oikein pelattu ja kelpaa varmaksi.

Urheiluveikkauksen vihjeriviJalkapallovakio 2

#

Kohde

1

X

2

1.

Toronto – Nashville

1

X

2

2.

Boston – St. Louis

1

 

 

3.

Philadelphia - Buffalo

1

X

2

4.

Detroit - Carolina

1

 

 

5.

Winnipeg - Chicago

1

X

 

6.

Dallas - Rangers

 

 

2

7.

Phoenix - Colorado

1

 

2

8.

Edmonton - Florida

1

 

2

9.

Los Angeles – New Jersey

1

X

2

10.

San Jose – Tampa Bay

1

 

 

Rivin hinta 0,10€ - järjestelmärivi 43,20€Minivakion kanssa yhteensä 46,80€