1. Inter - Milan: Illalla pelattavasta Milanon derbystä ei tule tunteita puuttumaan. Vastakkain ovat kaksi, toisilleen hyvin tuttua ja rakasta verivihollista. Viime pelit molemmilla joukkueilla Serie A:ssa ovat olleet maalirikkaita ja uskotaan että sama meininki jatkuu!
  2. Celta - Osasuna: Toisessa kohteessa vastakkain asettuvat Celta sekä Osasuna. Celta lähtee otteluun ennakkosuosikkina kotietunsa turvin, mutta ei voida puhua kuitenkaan mistään ylijuoksusta. Vähämaalinen kamppailu kasvattaa tasapelin mahdollisuutta.
  3. PSG - Lille: Kolmannessa kohteessa matkustetaan Ranskaan. Sarjakärki PSG saa vastaansa sarjakolmosen Lillen. PSG on materiaalinsa turvin ehdoton ennakkosuosikki, mutta aina valmis Lille on pelannut tällä kaudella hyvin ja voi laittaa Pariisilaiset hyvinkin ahtaalle.
  4. Valencia – Real Madrid: Viimeisessä kohteessa kohtaavat Valencia sekä Real Madrid. Real Madrid on näistä kahdesta vahvempi joukkue, mutta kotietu tasoittaa lähtökohtia. Luotetaan kuitenki, ettei kotijoukkue jää nollille.

Supermoniveto 3: Jalkapallo Urheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Inter - Milan

Koti

0,2

Vieras

0,2,3

2

Celta - Osasuna

Koti

0,1

Vieras

0,1

3

PSG - Lille

Koti

0,1,2

Vieras

0,1,2

4

Valencia – Real Madrid

Koti

1

Vieras

1,2,3,4

Järjestelmämoniveto, panos 0,05e - hinta 43,20e