1. Real Sociedad - Barcelona: Barcelona pelasi tiistaina voitokkaasti Cityä vastaan Mestarien liigassa, joten kierrätyksiä kokoonpanossa luultavasti nähdään. Tästäkin huolimatta Blaugrana on selvästi laadukkampi ja vieraissakin jättisuosikki. Taistelu La ligan voitosta on ennätystasainen, eikä pistemenetyksiin ole varaa. Parhaat idea löytynevät kuitenkin vähämaalisimmista vierasvoitoista. Sociedad on todella vaarallinen vastaiskuissa, eikä vieraiden keskuspuolustus herätä lainkaan luottamusta. Napataan pari Sociedadin yllätystä nostamaan rivin arvoa!

  2. Bologna - Roma: Roma on huomattavasti laadukkaampi ja vieraissakin jättisuosikki. Bologna on kuitenkin viime otteluissa esittänyt vahvaa puolustuspeliä. Milania vastaan vain Mario Balotellin uskomaton kaukolaukaus vei Bologna nollapelin. Myös Roma pelaa huomattavasti aikaisempia vuosia puolustusvoittoisempaa peliä, joten vähämaalisuus toimii myös tässä kohteessa.

  3. Almeria - Malaga: Malaga on La ligan kriisijoukkue numero yksi. Edellisestä vieraspiste tuli joulukuun puolella, eikä kotona peli ole ollut sen kummoisempaa. Putoamistaisteluun vajonnut ryhmä on laadukkaampi kuin Almeria, mutta niin sekasortoisessa tilassa, että kotiedun myötä Almeria lähtee otteluun suosikkina.

Moniveto 3: JalkapalloUrheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Sociedad - Barcelona

Koti

0,2

Vieras

1,2,3

2

Bologna - Roma

Koti

0,1

Vieras

1,2,3

3

Almeria - Malaga

Koti

1,2,3

Vieras

0,2

Moniveto 3: panos 0,20e - hinta 43,20€