Olympiakiiman vuoksi tämä kyseinen Vakiovihje on hieman normaalia suppeampi ja ajallisesti hieman myöhässä - pahoittelut siitä. Pelillisesti kierros tarjoaa muutaman idearikkaan kohteen, joten muutama roponen kannattanee kokeilla tänäkin viikonloppuna Vakioon.

Kierroksen Varma: Manchester City

Manchester City pelasi tiistaina tärkeän Mestarien liiga -ottelun Barcelonaa vastaan, mutta leveys on sitä luokkaa, että tuoreita ja laadukkaita ukkoja löytyy kentälle helposti 11 miehen verran. Valioliigan mestaruuskamppailun kannalta Cityllä ei ole varaa menettää pisteitä Stoken kaltaisia joukkueita vastaan ja varsinkin kotikentällään sinipaidat tuskin sortuvat pistemenetyksiin. Stoke haluaisi varmasti lisää pisteitä ja hajurakoa putoamisviivaan, mutta valitettavasti niitä ei tänään Etihadilla ole tarjolla. City jättisuosikkina ja jopa pari pinnaa alipelattuna on kierroksen ehdoton ankkuri.

Kierroksen Yllättäjä: Bournemouth

Derby on ollut hienossa iskussa Championshipissa ja kerännyt komeat 14 pistettä edellisistä kuudesta ottelustaan, mikä on nostanut pässinpäät peräti kolmanneksi sarjataulukossa. Bournemouth on napsinut pisteitä tasaisesti läpi kauden ja majailee tukevasti sarjan keskikastissa. Lievästä alkukauden vieraspeikostakaaan ei ole enää merkkejä, mistä kertoo tuore vierassaldo:5 2-2-1. Tasapelejä tällä kaudella reilusti raapinut vierailija on unohdettu täysin pelaajien toimesta, kun taas Derby on kerännyt järisyttävät yli 20 pinnaa liikaa peliä. Tähän kohteeseen ohitus on kelpoidea, sillä uskon Bournemouthin pystyvän heittämään haasteen isännille.

 

Vihjesysteemi 1 X 2
1. Arsenal - Sunderland 1    
2. Manchester C - Stoke 1    
3. West Ham - Southampton     2
4. Cardiff - Hull  
5. West Bromwich - Fulham 1    
6. Burnley - Nottingham 1  
7. Huddersfield - Sheffield W  
8. Charlton - QPR   2
9. Blackpool - Birmingham    
10. Derby - Bournemouth  
11. Brighton - Wigan 1 X  
12. Reading - Blackburn   X
13. Leicester - Ipswich 1    

Hinta 32,00€