Lyökö Raahe vuorostaan Vetoa vai jatkuuko Vimpelin pommitus?

Edellisessä ennakossa pohdin, onko Veto valmis tulikuuman Raahen kohtaamiseen? Saimme yhteen kysymykseen kaksi vastausta: Veto oli valmis ja Raahe ei ollut tulikuuma. Vimpeli järjesti alusta pitäen sellaista shokkihoitoa Raahelle, ettei ottelun kaavasta ollut missään vaiheessa epäselvyyttä. Ottelun panoksella tai pudotuspelien henkimaailmalla ei ollut mitään tekemistä ottelussa. Vedon materiaalinen ylivoima realisoitui tulostaululle täydellisesti.

Jos on tullut kehuttua Raahen uutta sukupolvea runkosarjassa, niin nyt ei siihen löydy aihetta. Veto koulutti 2-koppari Ville Majavaa ja etumies Antti Korhosta peräti kuuden kunnarin arvoisesti, takoen loppujen lopuksi taululle 2-0 (16-1, 9-1) lukemat.

Tänään pelataan Rännärin kimmoisalla kentällä, jossa kotijoukkue saa varmasti tilanteita luotua. Vierasjoukkueelle tämä sopii kuitenkin myös erinomaisesti, eikä pudotuspelimaailmassa voi kotiedusta antaa aivan yhtä suurta etua. Vimpeli osoitti ylivoimansa kotikentällä ja vaikka vastaan tulee nyt valmiimpi, sisuuntuneempi Raahe, ei suosikista ole epäselvyyttä.

Ottelun juoksuodotusarvo on pudotuspelistä huolimatta todella suuri kimmoisalla Rännärillä. Jos kotijoukkueen sisäpelaajat heräävät ja vierasjoukkueen jokeriosasto Janne Mäkelä-Mikko Rantalahti-Matias Rinta-Aho jatkaa samaan malliin, ei yli 12,5 juoksua ole mikään yllätys. Isketään se lapulle.

Pelimarkkinoiden pääkohteet:

Pelimuoto

RAAHE

 X

VIMPELI

1X2 

8,75 Veikkaus

3,10 Nordicbet

Vimpeli 1,60 Unibet

Moneyline

4,00 Veikkaus

 

1,25 Unibet

Over/Under 12,5

Over 12,5: 1,72 Nordicbet

Under 12,5: 2,15 Unibet

 

Toimituksen valinta päivän parhaaksi kohteeksi: Over 12,5: 1,72 Nordicbet