1. Arsenal – Stoke: Stoke laittoi edellisottelussaan Cityn todella ahtaalle ja saalisti pisteen 0-0 -päättyneestä ottelusta. Nyt tehtävä ei paljon helpotu, sillä Arsenal on ollut todella vahva alkukaudesta. Stoke on tänäkin vuonna ilkeä vastus suurseuroille, mutta kotietu tekee tykkimiehistä jättisuosikin ja vie ottelun todennäköisimmin useammalla kuin yhdellä maalilla.

2. Cardiff – Tottenham: Tottenhamin torstainen Eurooppa -liigan ottelu häiritsee keskittymistä, sillä Spurs pelaa nyt todellista härkäviikkoa, kun joukkue pelaa vielä tiistaina Liigacupia. Tottenham on materiaaliltaan parempi joukkue ja lähtee otteluun suosikkina, vaikka Cardiff paha kotijoukkue onkin. Spurs on pelannut vähämaalisia otteluita ja samaa jatkunee tänään.

3. Manchester City – Manchester United: Monivedon päättää todellinen herkkupala – Manchesterin Derby! City yritti voittaa Stoken ilman työtä ja hävisi. Myös United on ollut vaikeuksissa alkukaudesta. Silti Mestarien liigassa molemmat joukkueet avasivat voitolla. Mielenkiintoiset asetelmat otteluun. City puskee varmasti kotonaan päälle ja United kyttää vastaiskuja. Luvassa on vähämaalinen ottelu, johon City lähtee niukkana suosikkina.

Lue myös tarkemmat Valioliiga otteluennakot ja uusimmat uutiset Valioliiga.fi -sivustolta!

Moniveto 2: JalkapalloUrheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Arsenal - Stoke

Koti

2,3,4

Vieras

0,1

2

Cardiff - Tottenham

Koti

0,1

Vieras

0,1,2

3

Man C – Man U

Koti

0,1,2

Vieras

0,1

Moniveto 2: panos 0,20e - hinta 43,20€