Sunnuntai-illan moniveto kattaa todellisen herkkupaketin! Italian, Espanjan ja Ranskan pääsarjoissa pelataan todella viihdyttäviä huippujoukkueiden kohtaamisia!

1. Milan – Napoli: Molemmilla on rasituksenaan viikon Mestarien liiga -ottelut, jotka päättyivät joukkueiden kannalta otollisesti. Milan kaatoi siipirikkoisena Celticin ja Napoli kumosi viime kauden finalistin Dortmundin. Serie A:ssa Napoli on edennyt puhtaalla pelillä, mutta Rossonereilla on ollut vaikeampaa: yksi voitto, yksi tasapeli, yksi tappio. Milan on todella vahva kotonaan, mutta Napoli on tällä hetkellä vahvempi joukkue ja kotijoukkueella on edelleen loukkaantumiskierre haittana. Tasainen vääntö, jossa on odotettavissa maaleja.

2. Valencia – Sevilla: Molemmilla joukkueilla on torstain Eurooppa -liigan kamppailu rasitteena. La Ligassa vierasjoukkue on sarjan viimeisellä sijalla – vain kahdella pisteellä! Lepakoilla ei ole mennyt paljon paremmin: kolme pistettä. Kahden huonosti sarjan aloittaneen joukkueen kuuluisi kuitenkin taistella sarjan kärkisijoista. Tasaisessa ottelussa Valencia on kotonaan suosikki ja maaleja tullaan varmasti näkemään. Sevillan voitot on peliprosenteissa unohdetut, joten lähdetään rohkeasti vierasmenestykset mielessä!

3. PSG – Monaco: Ranskan liigan kärkikamppailu! PSG:lla on Mestarien liiga ottelu viikolta rasitteena, mutta se nauttii myös suuresta kotiedusta. Molemmat joukkueet ovat edenneet sarjassa ilman tappiota. Monaco keräsi isolla rahalla täksi kaudeksi huippunimiä, kuten Radamel Falcaon. PSG on kuitenkin vielä vahvempi kokonaisuus ja kotonaan suosikki.

Moniveto 4: JalkapalloUrheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Milan - Napoli

Koti

0,2

Vieras

1,2,3

2

Valencia - Sevilla

Koti

0,1,2

Vieras

1,2,3

3

PSG - Monaco

Koti

1,2

Vieras

0,2

Moniveto 4: panos 0,20e - hinta 43,20€