Päivän vihjeissämme oli myös yksi pommi Serie A:sta, mutta yön aikana tuo on kerroin on laskenut yli 0,6 yksikköä, eikä sovi enää peleihin. Ilmeisesti joku muukin on ollut hajuilla vihjeestämme...

Arsenal – Stoke: Tykkimiehet ovat olleet hurjassa vireessä ja loukkaantumisista huolimatta joukkue toisensa jälkeen joutuu pohjoislontoolaisten teurastamaksi. Stoken piti olla tänä vuonna putoamaan tuomittu, mutta joukkue on taistellut upeasti, viimeisimpänä tästä osoituksena 0-0 kotitasapeli Cityä vastaan. Vieraissa Stoke on kuitenkin tunnetusti huono joukkue ja Arsenal on jättisuosikki otteluun. Kahden maalin voitto ei ole kaukana ja kerroin riittää peleihin!

Sassuolo – Inter: Sassuolon kauden alku on ollut katastrofi. Interillä ei ole tällä kaudella huolenaan Euroopan otteluita, joten joukkue voi keskittyä täysillä Serie A:n peleihin. Milanolaisilla on jalkeilla paljon kotijoukkuetta parempi ryhmä ja se on vieraissakin selvä suosikki.

AS Roma – Lazio: Räjähdysherkkä Rooman Derby, jossa valopommit liikkuu ja laulu soi. Rähinät ovat katsomossa taatut, eivätkä kentälläkään kaukana. Vaihderikkaissa Derbyissä nähdään usein reilusti maaleja, eikä se yllättäisi tänäänkään!

NST, Lappeenranta – Happee, Jyväskylä: Happee lähtee otteluun vieraissakin suosikkina paremmalla ryhmällään. Happeen aktiivinen pelitapa luo paljon tilanteita molempiin suuntiin ja nostetaan lapulle Happeen vähintään kahden maalin voitto.

Pitkävetovihjeet sunnuntai 22.9.2013

Päivän Varmat

operaattori poistettu

Arsenal -1 - Stoke

1

1,96

15:30

William Hill

Sassuolo - Inter

2

1,80

13:30

operaattori poistettu

AS Roma – Lazio alle/yli 2,5 maalia

Yli

1,88

16:00

operaattori poistettu

NST – Happee -1

2

1,92

16:00

 

Vihjeiden seurantamerkit:

 = Kohteen tulos ei vielä selvillä

 = Kohde meni väärin

 = Kohde meni oikein

Veikkauksella on pitkävedossa oikeus kerroinmuutoksiin.