Päivän vihjeissämme oli myös yksi pommi Serie A:sta, mutta yön aikana tuo on kerroin on laskenut yli 0,6 yksikköä, eikä sovi enää peleihin. Ilmeisesti joku muukin on ollut hajuilla vihjeestämme...

Arsenal – Stoke: Tykkimiehet ovat olleet hurjassa vireessä ja loukkaantumisista huolimatta joukkue toisensa jälkeen joutuu pohjoislontoolaisten teurastamaksi. Stoken piti olla tänä vuonna putoamaan tuomittu, mutta joukkue on taistellut upeasti, viimeisimpänä tästä osoituksena 0-0 kotitasapeli Cityä vastaan. Vieraissa Stoke on kuitenkin tunnetusti huono joukkue ja Arsenal on jättisuosikki otteluun. Kahden maalin voitto ei ole kaukana ja kerroin riittää peleihin!

Sassuolo – Inter: Sassuolon kauden alku on ollut katastrofi. Interillä ei ole tällä kaudella huolenaan Euroopan otteluita, joten joukkue voi keskittyä täysillä Serie A:n peleihin. Milanolaisilla on jalkeilla paljon kotijoukkuetta parempi ryhmä ja se on vieraissakin selvä suosikki.

AS Roma – Lazio: Räjähdysherkkä Rooman Derby, jossa valopommit liikkuu ja laulu soi. Rähinät ovat katsomossa taatut, eivätkä kentälläkään kaukana. Vaihderikkaissa Derbyissä nähdään usein reilusti maaleja, eikä se yllättäisi tänäänkään!

NST, Lappeenranta – Happee, Jyväskylä: Happee lähtee otteluun vieraissakin suosikkina paremmalla ryhmällään. Happeen aktiivinen pelitapa luo paljon tilanteita molempiin suuntiin ja nostetaan lapulle Happeen vähintään kahden maalin voitto.

Pitkävetovihjeet sunnuntai 22.9.2013

Päivän Varmat

Unibet

Arsenal -1 - Stoke

1

1,96

15:30

William Hill

Sassuolo - Inter

2

1,80

13:30

ComeOn

AS Roma – Lazio alle/yli 2,5 maalia

Yli

1,88

16:00

Nordicbet

NST – Happee -1

2

1,92

16:00

 

Vihjeiden seurantamerkit:

 = Kohteen tulos ei vielä selvillä

 = Kohde meni väärin

 = Kohde meni oikein

Veikkauksella on pitkävedossa oikeus kerroinmuutoksiin.