1. HIFK – HPK: IFK ei ollut parhaimmillaan Bluesia vastaan, mutta tämä johtui osaltaan loukkaantumisista. Kerho on päässyt viime aikoina hyvään iskuun. HPK kärsii edelleen maalinteko-ongelmista, vaikka voittoja on nyt tullutkin. Kotijoukkueelta löytyy hyvä puolustussapluuna, sekä kaksi hyvää maalivahtia. Materiaaliltaan IFK on parempi ja kotonaan selvä suosikki. Peliprosenttien puolesta vieraiden 0 ja 1 ovat todella maukkaita merkkejä!

  2. Pelicans – Kärpät: Pelicans oli niin haluton, munaton ja kuriton Ilvestä vastaan, että jos sama meno jatkuu, voittaa Kärpät 0-6. Kärpät on materiaaliltaan valtavasti edellä ja vieraissakin selvähkö suosikki.

  3. KalPa – Ässät: Hyvin mielenkiintoinen ottelu! Molemmat joukkueet ovat henkisellä puolella kuilun partaalla. KalPan seurajohto ilmoitti, että kaikki pelaajat ovat myynnissä. Ässät sen sijaan koki tiistaina kammottavan tappion SaiPalle jatkoajalla 2-1. Tämä saattoi katkaista Ässien selkärangan. Ässät on materiaalin puolesta parempi ja esiintynyt viime ajat selvästi paremmin. KalPalla on kaamea maalivahtiongelma, joten haetaan pari isompinumeroistakin vierasvoittoa, vaikka Ässät onkin kärsinyt viime ajata teho-ongelmista.

    Lue myös Elmoorin kattavammat Liiga- ennakot! 

Moniveto 1: JääkiekkoUrheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

HIFK - HPK

Koti

2,3,4

Vieras

0,1

2

Pelicans - Kärpä

Koti

0,1

Vieras

3,5,6

3

KalPa - Ässät

Koti

0,1,3

Vieras

2,4,5

Moniveto 1: panos 0,20e - hinta 64,80€