1. Auxerre – Dijon: Ranskan cupia. Materiaalieroa joukkueilla ei oikeastaan ole, joten kotietu tekee Auxerresta vain marginaalisen suosikin. Yllätyksellinen cup saattaa tuoda mukanaan mitä vain, joten ottelun maalimäärää on vaikea arvioida. Haetaan lukuja molempiin suuntiin.

  2. Fiorentina – Siena: Kaksi todella kuumaa joukkuetta! Molemmilla on kymmeneen edellisotteluun vain yksi tappio. Serie B:ssä pelaava Siena on kuitenkin materiaalin puolesta valtavasti Fiorentinaa jäljellä. Kotijoukkue lähtee otteluun jättisuosikkina. Peliprosenteissa Viola on jopa alipelattu, eikä vierasmenestyksiä mahduteta mukaan!

  3. At. Madrid – Athletic: Voi Atletico, minkä teit! Joukkueella olisi ollut mahdollisuus nousta yksin sarjakärkeen Barcelonan pelattu tasan, mutta niin vain pelasi Atleticokin. Tasapeli Sevillaa vastaan kirvelee varmasti ja madridilaisjoukkue tullee otteluun sisuuntuneena. Hurjasta ottelutahdista johtuen, isäntiä tuskin kuitenkaan kiinnostaa Copa de Rey samaan aikaan, kun mestaruus- ja Mestarien liiga -taisto ovat käynnissä. Kotijoukkue on ottelun selvä suosikki, mutta vierasyllätyksiä kannattaa sisällyttää mukaan.

Moniveto 3: JalkapalloUrheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Auxerre - Dijon

Koti

1,2

Vieras

0,2,3

2

Fiorentina - Siena

Koti

3,4

Vieras

0,1

3

At. Madrid - Atletico

Koti

0,1,2

Vieras

0,2,3

Moniveto 3: panos 0,20e – hinta 43,20€