1. Kärpät - HPK: HPK saapuu Ouluun neljän ottelun voittoputkessa. Harvinaislaatuisesti kaikki ottelut ovat edenneet jatkoajalle tai voittomaalikilpailuun, jossa Kerho on ollut etevämpi. Kärpät pelasi välissä CHL:n välierät, mutta ei edennyt Frölundaa vastaan jatkoon. Molemmat joukkueet kuuluvat sarjan vähämaalisimpiin joukkueisiin ja tänäänkin luvassa lienee niukkamaalinen kamppailu. Kärpät on luonnollisesti koti- ja materiaaliedun puolesta ottelun jättisuosikki. 

  2. HIFK - Blues: Joukkueet kohtasivat eilen Espoossa, jossa Blues oli maalein 4-0 parempi. Petoluolassa lähtökohdat ovat kuitenkin varsin erilaiset. IFK on pelannut tällä kaudella huomattavasti paremmin kotifaniensa edessä. IFK on suosikki kotihallissaan, mutta lukuisien poissaolojen vuoksi vain hyvin niukka sellainen. 
  3. Ässät - Lukko: Satakunnan paikallisderbyjä on pelattu tällä kaudella jo neljä kappaletta. Jokainen ottelu on ratkennut maalin erolla suuntaan tai toiseen ja peräti kolme kertaa voittaja on löydetty vasta varsinaisen peliajan jälkeen. Ässillä on alla masentavat tappiot sekä Sportille että HPK:lle. Paikalliskamppailuun ei voi antaa normaalia kotietua patapaidoille ja Lukko lähtee laadukkaamman kotiedun turvin otteluun suosikkina. 
  4. KalPa - JYP: Molemmat joukkueet lähtevät illan kärkikamppailuun tappio alla. KalPa on ollut tänä vuonna keskinäisissä kohtaamisissa parempi voitoin 2-1. JYP on kuitenkin laadukkaampi kokonaisuus ja vain KalPan kotietu tekee lähtökohdista tasaiset. Ottelun maalimäärää on hankala arvioida, sillä KalPa on Liigan vähämaalisimpia, JYP taas runsasmaalisimpia joukkueita. 

Moniveto 10: JääkiekkoUrheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Kärpät - HPK

Koti

1,2,4

Vieras

1,2

2

HIFK - Blues

Koti

2,4,5

Vieras

2,3,4

3

Ässät - Lukko

Koti

1,3

Vieras

2,4,5

4

KalPa - JYP

Koti

1,3

Vieras

1,3,4

 

EI TASAPELEJÄ

Järjestelmämoniveto, panos 0,05e - hinta 64,80€