Mestarien liigan minivakio vaikuttaa etukäteen selväpiirteiseltä. Paras yllättäjäehdokas on Olympiakos ja Shahtarin vierasmenestykset kiinnostaa myös! Muissa kohteissa suosikit ovat vahvoilla.

  1. TSSKA Moskova – Manchester City 1x2City on monta luokkaa kotijoukkuetta vahvempi ja vaikeassa Moskovan vieraspelissäkin selvä suosikki. Peliprosentit ovat alustavasti suunnilleen oikein pelatut ja osuva vierasvoitto kelpaisi hyvin varmaksi. Edessä on kuitenkin tätäkin parempia varmaideoita, joten otetaan Moskovan menetykset mukaan nostamaan rivin arvoa.

  2. Manchester United – Real Sociedad 1ManU on kangerrellut, mutta niin on Sociedadkin. Kotijoukkue on materiaaliltaan selvästi edellä ja Old Traffordilla ManU on selvä suosikki. Kotivoitto on alustavasti jopa alipelattu ja kelpaa varmaksi.

  3. Real Madrid – Juventus 1Real on vieraita parempi kokonaisuus ja kotonaan selvä suosikki. Juventuksen peli ei ole vakuuttanut vielä ja varsinkin ongelmat kotiottelussa Galatasarayta vastaan olivat huolestuttavia. Tähän kohteeseen ei tuhlata merkkejä.

  4. Galatasaray – FC Köbenhavn 1Galatasaray on pari luokkaa vahvempi ja kotonaan jättisuosikki. Kotivoitto on alipelattu, ainakin alustavasti, ja ehdottomasti kierroksen paras varmavalinta!

  5. Benfica – Olympiakos 1x2Todella tasaiset lähtökohdat, mutta kotietu tekee Benficasta suosikin. Kotivoitto on kuitenkin räikeästi ylipelattu ja Olympiakosin yllätykset kuuluu kaikille riveille. Kreikkalaiset ovat kokenut Mestarien liiga kävijä ja pystyvät vieraissakin menestymään!

  6. Leverkusen – Shahtar 1x2Todella tasainen kamppailu, jossa kotietu tekee Leverkusenista suosikin. Vieraiden vaarallisuus on ilmeisesti suurelle yleisölle yllätys, sillä vierasmenestykset ovat todella alipelatut.

  7. Bayern München – Viktoria Plzen 1No tämä on sitten teurastusta, pojat! Tasoero on julmettu, eikä maailman tämän hetken paras seurajoukkue anna armoa kotiareenallaan. Muu kuin kotivoitto on ihme.

  8. Anderlecht – PSG 1x2PSG on monta luokkaa vahvempi ja vieraissakin selvä suosikki. Vierasvoitto on kuitenkin niukasti ylipelattu, joten haetaan helpohkolla kierroksella yllätyksiä tästä kohteesta.

Urheiluveikkauksen vihjeriviMinivakio 5: Jalkapallo

#

Kohde

1

X

2

1.

TSSKA – Man C

 

X

2

2.

Man U - Sociedad

1

 

 

3.

Real – Juventus

1

 

 

4.

Galatasaray – FC Köbenhavn

1

 

 

5.

Benfica - Olympiakos

1

X

2

6.

Leverkusen - Shahtar

1

X

2

7.

Bayern - Plzen

1

 

 

8.

Anderlecht - PSG

1

X

2

Rivin hinta 0,50€ - järjestelmärivi 27,00€