1. Real Madrid – Juventus: Real on pelannut todella runsasmaalisia otteluita varsinkin Mestarien liigassa, eikä Juventuksen puolustus ole vakuuttanut millään lailla. Varsin runsasmaaliseksi ennakoitavassa ottelussa Real on selvä suosikki torinolaisseuraa vastaan. Lue myös Elmoorin kattavampi otteluennakko tästä!

  2. Manchester United – Real Sociedad: ManU:n alkukausi on ollut melko sekasortoinen. Mestarien liiga joukkueelta on kuitenkin alkanut kohtalaisesti, toisin kuin Sociedadilla, jolla kaikki sarjat ovat menneet varsinaisesti penkin alle. Paremman materiaalin United on kotonaan jättisuosikki. Lue myös Elmoorin kattavampi otteluennakko tästä!

  3. Bayern München – Vikrtoria Plzen: Millä adjektiivilla tätä tasoeroa nyt sitten pitäisi kuvailla? Plzen ei voi voittaa ottelua, kuin suuremman luokan salaliiton johdosta. Bayern ei tunnetusti jätä maalintekoa kesken johtoasemassakaan ja Allianz Arenan illassa saatetaan nähdä varsinainen teurastus.

  4. Leverkusen – Shahtar: Tiukka taisto luvassa! Tasoero on minimaalinen joukkueiden välillä ja vain kotietu tekee Leverkusenista niukan suosikin. Shahtar puolustaa hyvin, eikä luvassa ole kovinkaan runsasmaalinen kamppailu.

Supermoniveto 3: Jalkapallo Urheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Real - Juventus

Koti

3,4,5

Vieras

0,1

2

ManU - Sociedad

Koti

1,2,3

Vieras

0,1

3

Bayern - Plzen

Koti

3,4,5,6

Vieras

0

4

Leverkusen - Shahtar

Koti

0,1,2

Vieras

0,1,2

Järjestelmämoniveto, panos 0,05e - hinta 64,80e