1. Everton – Liverpool: Kotietua ei voi kuumassa Merseysiden Derbyssä Evertonille antaa. Liverpool on materiaaliltaan parempi ja lähtee otteluun suosikkina. Liverpool kuuluu sarjan runsasmaalisempaan porukkaan, eikä Evertonkaan ole sieltä vähämaalisimmasta päästä. Viime aikoina kotijoukkueen hanat ovat kuitenkin ummenneet.

  2. Arsenal – Southampton: Todellinen huippukamppailu! Sarjakärki Arsenal on ollut todella vakuuttava, vaikka on kärsinyt loukkaantumisista – nyt pakka on kasassa. Southampton on sarjassa kolmantena ja ansaitsee paikkansa. Liverpool ja ManU sai jo kokea Southamptonin vahvuuden – vieläpä kotikentillään. Vierasjoukkue osaa puolustaa todella hyvin ja Arsenalin tykitysosasto ei saa helpolla maaleja tänään. Kotonaan Tykkimiehet ovat kuitenkin paremman materiaalin puolesta selvähköjä suosikkeja. Silti vierasyllätykset kiihottaa.

  3. West Ham – Chelsea: West Hamin puolustus pitää, mutta joukkue ei kerää voittoja ilman maaleja. Hyökkääjä Andy Carrollin poissaolo vie lähes kaiken Hammers-hyökkäyksestä. Chelsea on materiaaliltaan parempi ja lähtee vieraissakin selvähkönä suosikkina otteluun. Luvassa lienee kuitenkin vähämaalinen ottelu, eikä Jussi Jääskeläisen nollapeli olisi kaamea pommi. Pelijakauman puolesta Chelsean jääminen maaleitta nostaisi komeasti kerrointa!

Moniveto 2: JalkapalloUrheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Everton - Liverpool

Koti

0,2

Vieras

1,2,3

2

Arsenal - Southampton

Koti

0,1,3

Vieras

1,2

3

West Ham - Chelsea

Koti

0,1

Vieras

0,1,2

Moniveto 2: panos 0,20e - hinta 43,20€