1. Ruotsi - Kanada: Näistä kahdesta finalistista vakuuttavampaa peliä turnauksen aikana on esittänyt Ruotsi. Tre Kronor nollasi leijonat välierässä tylyllä kiekonhallinnalla. Kun taas Kanada kaatoi Usan toisessa välierässä. Ottelusta on odotettavissa vähämaalinen ja tiukka, mutta lasken itse Ruotsin pienoiseksi ennakkosuosikiksi. Kanada ei ole koskaan voittanut suuressa kaukalossa mitään, kun taas ”lentokenttä” sopii ruotsalaisille vallan mainiosti.
  2. Wolfsburg - Berlin: Berlinin kausi ei ole mennyt nappiin. Jääkarhut ovat napanneet 47 ottelusta 67 pistettä ja majailevat sarjataulukossa vasta sijalla 10. Materiaaliltaan tasavahvat joukkueet, mutta kotietu puoltaa Wolfsburgin voittoa. Berliiniläiset ovat vierailleet tällä kaudella jo kertaalleen Wolfsburgin vieraana ja tuolloin kotijoukkue latoi taululle tylyt 8-0 numerot, uusiutuuko tämä?
  3. Hamburg - Mannheim: Mannheim matkustaa sarjakärki Hamburgin vieraaksi. Kotijoukkue on voittanut kotonaan 19 ottelua putkeen ja näin ollen onkin sarjan paras kotijoukkue. Vieraat ovat kuitenkin pelanneet vieraissa hyvin ja tasainen kamppailu on varmasti tiedossa.

 

Moniveto 2: Jääkiekko Urheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Ruotsi - Kanada

Koti

0,1,3

Vieras

0,2

2

Wolfsburg - Berlin

Koti

2,4,6

Vieras

1,2

3

Hamburg - Mannheim

Koti

2,3,4

Vieras

1,3

Moniveto 2: panos 0,20e - hinta 43,20€