1. Newcastle U – Aston Villa: Newcastlella on vaikea jakso menossa. Joukkue on hävinnyt kolme ottelua putkeen maalierolla 0-10. Aston Villalla ei meno ole myöskään vastannut ruusuilla tanssimista viime aikoina ja se tekee tästä ottelusta ympäripyöreän. Lähtökohdat otteluun ovat tasaiset, mutta Newcastlen kotietu nostaa joukkueen osakkeita. Pelataan peruslukemat.
  2. Liverpool - Swansea: Liverpool on ollut todella vaarallinen kotikentällään tällä kaudella. Joukkue on hävinnyt vain kertaalleen kotonaan kauden alussa. Swansea pelasi torstaina Napolin kanssa Eurooppa-liigassa 0-0 tasapelin kotikentällään. Joutsenet ovat kärsineet tehottomuudesta viime aikoina ja siksi jätetäänkin vieraat tylysti nollille.
  3. Norwich - Tottenham: Tottenham on näistä kahdesta kovempi materiaaliltaan, mutta Norwich on näyttänyt hienoa taistelua kotikentällään ja pystynyt pitämään ottelut tasaisina. Tottenhamin viimeaikaiset näytöt eivät kuitenkaan joukkueen osakkeita nosta ja luotetaan että Norwich piinaa Spursia, eikä ottelusta tule ylijuoksua.

 

Moniveto 4: Jalkapallo Urheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Newcastle U – Aston Villa

Koti

0,1,2

Vieras

1,2

2

Liverpool - Swansea

Koti

2,3,4,5

Vieras

0

3

Norwich - Tottenham

Koti

1,2

Vieras

1,2,3

Moniveto 4: panos 0,20e - hinta 28,80€