Osasuna – Sevilla: Eurooppa -liigan ottelut tuovat Sevilla otteluruuhkaa. Sevilla taistelee vielä ensi kauden europaikoista, joten La Ligassa ei suurempaan rotaatioon ole varaa. Vieraat ovat selvästi Osasunaa laadukkaampi kokonaisuus. Kotijoukkue on hävinnyt edelliset kolme otteluaan maalierolla 0-11. Vaikka Osasuna on kotonaan selvästi vierasotteluitaan parempi, ei Sevilla muhkeaa kerrointa voi olla pelaamatta.

Real Madrid – Barcelona: Molemmat ovat huippuiskussa ja pääsevät ilman suurempia loukkaantumisia kamppailuun. Realilta puuttui vain keskiviikkona loukkaantunut Jese vahvuudesta. Molemmilla on myös täysin kävelytempolla vedetty ottelu allansa, joten energiaa luulisi riittävän. Isännät kaatoivat panoksettomassa ottelussa Schalken ja Barca teurasti Osasusan 7-0. Kun Barcelona on neljä pistettä Los Blancosia jäljessä mestaruuskamppailussa, tulee sen hakea voittoa! Tasapeli ei varmasti kelpaa Blaugranalle. Molemmillta löytyy myös hurja määrä hyökkäysvoimaa, joten runsasmaalinen ottelu on lähtökohta. Real on ollut tämän kauden Barcelonaa vakuuttavampi kokonaisuus ja vaikka El Clasicossa marginaalit ovat suhteellisen pienet, saamme Realista kotikentällä selvähkön suosikin.

Tottenham – Southampton: Tottenham on voittanut edellisestä viidestä ottelustaan vain yhden. Ainoa voitto tuli nihkeän esityksen jälkeen Cardiffista kotona. Eurooppa -liigan ottelut rasittaa lontoolaisia. Southampton pääsee ottelun loistavassa iskussa, kaksi komeaa voittoa alla. Spursin otteet ovat olleet niin alavireisiä, että vain kotietu tekee niukan suosikin Tottenhamista. So'tonin vieraskerroin on liian iso, jotta sen voisi jättää pelaamatta.

Pitkävetovihjeet sunnuntai 23.3.2014

Illan Varmat

William Hill

Real Madrid – Barcelona yli/alle 2,5 maalia

1

1,62

22:00

Illan Pankit

operaattori poistettu

Osasuna - Sevilla

2

2,43

13:00

William Hill

Real Madrid – Barcelona

1

2,40

22:00

Illan Pommit

operaattori poistettu

Tottenham - Southampton

2

3,79

15:30

 

Vihjeiden seurantamerkit:

 = Kohteen tulos ei vielä selvillä

 = Kohde meni väärin

 = Kohde meni oikein

Veikkauksella on pitkävedossa oikeus kerroinmuutoksiin.