1. Lazio – Milan: Kaksi joukkuetta, kaksi epäonnistunutta kautta. Tai Milanin tapauksessa puhutaan pikemminkin katastrofista tai häpeällisestä farssista. Kuherruskuukausi Clarence Seedorfin kanssa on mennyt ohi ja Rossonerit ajautuneet tappioputkeen. Tästä huolimatta Milan on laadukkaampi kokonaisuus ja Lazion kotiedun myötä otteluun lähdetään ympäripyöreistä asetelmista.

  2. Catania – Juventus: Juven mestaruus on lähes varma ja pääpaino on Eurooppa -liigassa, jonka finaali pelataan tänä vuonna Torinon Juvetus Stadiumilla. Catania taistelee tiukasti sarjapaikastaan ja vaikka Juventus on vieraissakin selvä suosikki, koti- ja motivaatioetu puoltaa hakemaan kotiyllätyksiä.

  3. Monaco – Lille: Hekumallinen Ligue 1:n kärkikamppailu. Monaco on laadukkaampi kokonaisuus ja lähtee kotiotteluun selvähkönä suosikkina. Lille on kuitenkin puolustanut viime ajat hyvin, eikä lukuisista hyökkäyspään loukkaantumisista kärsivä Monaco pääse ottelussa helpolla. Vähämaalisuus kiinnostaa.

  4. Real Madrid – Barcelona: Molemmat ovat huippuiskussa ja pääsevät ilman suurempia loukkaantumisia kamppailuun. Realilta puuttui vain keskiviikkona loukkaantunut Jese vahvuudesta. Molemmilla on myös täysin kävelytempolla vedetty ottelu allansa, joten energiaa luulisi riittävän. Isännät kaatoivat panoksettomassa ottelussa Schalken ja Barca teurasti Osasusan 7-0. Kun Barcelona on neljä pistettä Los Blancosia jäljessä mestaruuskamppailussa, tulee sen hakea voittoa! Tasapeli ei varmasti kelpaa Blaugranalle. Molemmillta löytyy myös hurja määrä hyökkäysvoimaa, joten runsasmaalinen ottelu on lähtökohta. Real on ollut tämän kauden Barcelonaa vakuuttavampi kokonaisuus ja vaikka El Clasicossa marginaalit ovat suhteellisen pienet, saamme Realista kotikentällä selvähkön suosikin.

Supermoniveto 6: Jalkapallo Urheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Lazio - Milan

Koti

1,2

Vieras

0,2,3

2

Catania - Juventus

Koti

0,1,2

Vieras

0,1,2

3

Monaco - Lille

Koti

0,1

Vieras

0,1

4

Real - Barcelona

Koti

2,3,4

Vieras

1,2

Järjestelmämoniveto, panos 0,05e - hinta 64,80e