1. RoPS - FC Inter: RoPS nauttii todella vahvaa kotietua. Interin peli ei vielä täysin ole vakuuttanut, vaikka materiaaliltaan ryhmä on vahvempi. Lähtökohdat otteluun ovat ympäripyöreät.

  2. SJK - KuPS: KuPS on kriisissä, eikä se helpota ennen kuin päävalmentaja Esa Pekonen saa potkut. Tämän illan tappion jälkeen Pekonen saa luultavasti lähteä. SJK on osoittanut olevansa todella valmis kauteen ja suuren kotiedun myötä on se on kamppailun selvä suosikki.

  3. MYPA - VPS: Materiaalin puolesta VPS on vahvempi, mutta sillä on lukuisia loukkaantumishuolia. MYPA on sarjakärjessä, mutta itse peliotteet eivät ole vielä vakuuttaneet. Varsinkin puolustuspäässä on ongelmia. MYPA:n kotietu tekee lähtökohdista ympäripyöreät.

  4. FF Jaro - FC Lahti: Lahti otti maukkaan päänahan edelliskierroksella kaatamalla HJK:n. Jaro osoitti myös vahvuutensa ryöpyttämällä KuPSia vieraissa 1-4. Pietarsaaressa isännät pelaavat usein aktiivisesti ja ottelusta voi odottaa runsasmaalista. Lahti on paremman materiaalin myötä niukka suosikki vieraissakin.

Supermoniveto 3: Jalkapallo Urheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

RoPS - Inter

Koti

1,2

Vieras

0,1,2

2

SJK - KuPS

Koti

2,3

Vieras

0,1

3

MYPA - VPS

Koti

0,1,2

Vieras

1,2

4

Jaro - Inter

Koti

1,2

Vieras

1,2,3

Järjestelmämoniveto, panos 0,05e - hinta 64,80€