1. FC St. Pauli – F. Düsseldorf: Kulttimainetta Saksassa nauttiva St. Pauli saa tänään vastaansa viime kaudella Bundesliigasta pudonneen Düsseldorfin. Vieraat eivät ole vakuuttaneet vielä tällä kaudella ja St. Pauli on kotiedun puolesta suosikki, muuten tasaisessa väännössä. Molempien otteluissa on nähty maaleja, eikä se yllättäisi tänäänkään.

2. Tours – Lens: Kaksi Ranskan Ligue 2 sarjan kärkipäähän kuuluvaa joukkuetta kohtaa. Tours on pelannut todella maalirikkaita otteluita läpi kauden, kun taas Lens on pitänyt Le Havre ottelua (6-2 tappio) puolustuksensa ojennuksessa. Tasaisessa ottelussa kotietu määrittää suosikin.

3. Espanyol – Athletic Bilbao: Bilbao on avannut ottelun kolmella voitolla häviten vain Real Madridille vieraissa. Espanyol on ilman tappiota kahdella voitolla ja kahdella tasurilla. Athletic on materiaaliltaan vahvempi ja pystyy haastamaan Espanyolin vieraissakin. Bilbaon peli on värikästä hyökkäyspeliä ja maaleja nähdään usein. Sen sijaan Espanyol kärsii tehottomuudesta, mutta pystyy hyvään puolustuspeliin.

Moniveto 6: JalkapalloUrheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

St. Pauli - Düsseldorf

Koti

1,2,3

Vieras

0,2

2

Tours - Lens

Koti

1,3,4

Vieras

0,2

3

Espanyol - Athletic

Koti

0,1

Vieras

0,2,3

Moniveto 6: panos 0,20e - hinta 43,20€