Sarjan tämän hetken kuumin hyökkäys vastaan sarjan (toiseksi) heikoin joukkue: luvassa on teurastus.

Maanantai-tiistai yö 24.9.2013 kello 03:30

Sports Authority Field at Mile High – Denver, Colorado

Nelonen Pro 2 & Ruutu / Viasat

Lähtökohdat otteluun:

Broncos on aloittanut kauden tyrmäävästi. Ensin kaatui hallitseva mestari Ravens 49-27 ja sama jatkui New Yorkissa kun Giants kaatui 41-23! 90 pistettä kahteen otteluun kertoo kaiken joukkueen tämän hetkisestä hyökkäyksen tilasta ja pelinrakentaja Peyton Manningin flow'sta. Rankingeissani Oakland Raiders piti viimeistä sijaa ennen kauden alkua. Raiders kuitenkin päihitti mutasarjatason ottelussa Jacksonville Jaguarsin 19-9 ja ansaitsee näin kunnian olla NFL:n toiseksi huonoin joukkue.

Seuraa heitä:

Onhan tämä nyt toimittajan painajainen, kun pitää Oaklandin joukkueesta nostaa joku esiin. Tai miksi pitää, minun bloginihan tämä on? En nosta ketään, aivan sama ketkä siellä on tuosta rosterista kentällä. Broncosin puolelta voi vain ihailla Peyton Manningin johtamaa hyökkäystä. Mikä monipuolisuus, mikä nopeus, mikä vaihteluvuus! Puolustukselle ei anneta hetkeäkään aikaa hengähtää. Manning on yksinkertaisesti kone, joka ei tunnu hyytyvän koskaan.

Ottelun kulmakivet:

Broncos hyökkäys musertaa Raidersin puolustuksen heti alussa, siitä ei vain pääse mihinkään. Ottelun kokonaiskuvan kannalta ratkaisevaa on, miten Raidersin oma hyökkäys toimii? Jos Raiders sortuu pallonmenetyksiin tai tehottomiin lyhyisiin hyökkäysvuoroihin, tulee taululle tänään rumat lukemat. Manningin johtama hyökkäys on nyt tehnyt selvää jälkeä Giantsin sekä Ravensin puolustuksista, jotka eivät missään nimessä ole sarjan huonoimpia. Lyhyellä matematiikalla tänään Broncosin tuli tehdä 60 pistettä Raidersia vastaan. Totta kai urheilun luonteeseen kuuluen, Broncos tietää oman ylivoimansa ja löysää tarvittaessa lopussa.

Arvio & pelivihje:Broncos on 99% suosikki ottelun voittajaksi. Kertoimien tarjoajat tietävät tämän ikävä kyllä myös. Tasoituskohteissakin kertoimet ovat varsin alhaisia, mutta ne ketkä odottavat todellista Raiders nöyryytystä, eivätkä usko Broncosin peruuttelevan viimeisilläkään hetkillä, lyövät peleihin Broncos -22,5 kertoimella 2,75