Eilen tehtiin maukas tili, kun illan & yön vihjeet osuivat kaikki (6/6)! Hiljaiseen torstai-iltaan ei löydy kuin yksi peli-idea, mutta yön vedoista löytyy taustatukea.

Spartak Moskova – Podolsk: Podolsk on kolmen ottelun voittoputkessa, mutta kaikki voitot tulivat kotiotteluista. Vieraissa otteet ovat olleet katastrofaalisia: edellinen vierasvoitto napsahti 19. syyskuuta. Spartak on materiaaliltaan parempi ja kotona selvä suosikki.

Tampa Bay – Chicago: Tasoero Chicagon eduksi on massiivinen. Kotietu tasoittaa lähtökohtia, mutta vieraissakin Blackhawks on selvä suosikki. Chicago pelasi toissa yön Floridan vieraana ja pääsee levänneempänä vierasotteluun, kun matkarasitusta ei ole takana.

Dallas – Calgary: Dallas on materiaaliltaan parempi ja kotonaan suosikki. Starsin peli ei ole kulkenut vieraissa, mutta kotonaan joukkue on paha kaadettava. Calgarylla on viiden ottelun vieraskiertue menossa, joka päättyy tähän otteluun. Väsymys painaa varmasti jaloissa ja isäntien voitto on loistava peli-idea!

Pitkävetovihjeet torstai 24.10.2013

Illan Varmat

operaattori poistettu

Spartak - Podolsk

1

1,70

18:30

operaattori poistettu

Tampa Bay - Chicago

2

2,30

02:30

operaattori poistettu operaattori poistettu

Dallas - Calgary

1

1,90

03:30

 

Vihjeiden seurantamerkit:

 = Kohteen tulos ei vielä selvillä

 = Kohde meni väärin

 = Kohde meni oikein

Veikkauksella on pitkävedossa oikeus kerroinmuutoksiin.