Eurooppa-liigasta koostuva jalkapallovakio tarjoaa valtavan määrän, ainakin alustavasti, alipelattuja suosikkeja!

 1. Betis – V. Guimaraes 1Guimaraes on avannut Eurooppa-liigan paremmin, mutta Betis on materiaaliltaan parempi ja kotonaan selvä suosikki. Peliprosenteissa kotivoitto on julmasti alipelattu ja Betisin voitto on loistava varmaidea!

 2. Slovan Liberec – Sevilla 1x2Sevilla on aloittanut Eurooppa-liigan puhtaalla pelillä ja on julmasti materiaaleissa edellä. Liberec on kuitenkin myös ollut pirteä ilmestys ja kotietu tasoittaa lähtökohtia.

 3. SC Freiburg – Estoril 1x2Freiburg on materiaaliltaan edellä ja kotonaan suosikki. Saksalaisjoukkueen peli ei ole kuitenkaan vakuuttanut viime aikoina ja kun paljon loistavia varmaehdokkaita löytyy muista kohteista, otetaan vierasyllätykset mukaan peleihin.

 4. FC Sheriff – Tottenham 2Moldovalainen Sheriff on materiaaliltaan puulaakijoukkue Spursiin nähden. Vieraissakin lontoolaiset ovat jättisuosikkeja ja kun vierasvoitto on vielä alipelattu on tässä loistava varman paikka!

 5. Dinamo Kiev – FC Thun 1Dinamo on materiaaliltaan selvästi edellä ja ottelun suursuosikki kotonaan. Kotivoitto on alipelattu ainakin alustavissa peliprosenteissa ja sopii loistavasti varmaksi.

 6. KRC Genk – Rapid Wien 1Belgialainen Genk on hurjassa iskussa: joukkue on hävinnyt viimeksi ottelun, kaikki sarjat huomioon ottaen, 17. päivä elokuuta! Kotijoukkue on materiaaliltaan vieraita edellä ja selvä suosikki otteluun – kelpaa varmaksi.

 7. Elfsborg – Esbjerg 1x2Materiaaleissa ei ole hääviä eroa, mutta kotietu tekee isännistä suosikin. Kohde on oikein pelattu ja vaatii runsaan merkkimäärän.

 8. Dinamo Zagreb – PSV 1x2PSV ei ole vielä vakuuttanut tällä kaudella. Kroatialainen isäntäjoukkue nauttii suurta kotietua, joka tasaa PSV:n materiaalista ylivoimaa. Vierasvoitto on liian pelattu ja kohde vaatii täyden ruksituksen.

 9. RB Salzburg – Standard 1Itävaltalainen kotijoukkue on ollut aivan ylikylän hevonen kotimaan sarjassaan, eikä ole hävinnyt vielä ainuttakaan ottelua, kaikki sarjat huomioon ottaen, koko kaudella. Isännät ovat materiaaliltaan edellä vieraita ja selvä kotisuosikki, joka kelpaa varmaksi.

 10. Wigan – Rubin 1x2Rubin on materiaaliltaan Championshipissa pelaavaa isäntäjoukkuetta edellä. Wiganin kotietu tasoittaa kuitenkin tilannetta ja lähtökohdat ovat ympäripyöreät.

 11. Swansea – Kuban 1 Swansea on Eurooppa-liigassa puhtaalla pelillä ja vierailijoita vahvempi ryhmä. Kotietu lisää isäntien etulyöntiasemaa ja ykkönen on ensimmäinen merkki lapulle.

 12. Valencia – FC St. Gallen 1Valencia on materiaaliltaan selvästi edellä materiaalin puolesta ja kotonaan jättisuosikki. Kotivoitto on alipelattu ja vain varma ykkönen kelpaa rivin viimeiseen kohteeseen.

Urheiluveikkauksen vihjeriviJalkapallovakio 6

#

Kohde

1

X

2

1.

Betis – V. Guimaraes

1

 

 

2.

Slovan Liberec - Sevilla

1

X

2

3.

SC Freiburg - Estoril

1

X

2

4.

Sheriff - Tottenham

 

 

2

5.

Dinamo K - Thun

1

 

 

6.

Genk - RapidWien

1

 

 

7.

Elfsborg - Esbjerg

1

X

2

8.

Zagreb - PSV

1

X

2

9.

Salzburg - Standard

1

 

 

10.

Wigan - Rubin

1

X

2

11.

Swansea - Kuban

1

 

 

12

Valencia – St. Gallen

1

 

 

Rivin hinta 0,10€ - järjestelmärivi 24,30€Minivakion kanssa yhteensä 25,20€