Kuluuko aaton odotus usein vähissä yöunissa? Ei hättää, sillä nyt löytyy huikea kattaus yölle NHL:stä. Vakiorivi vetämään ja kinkun valvojaiset menevät kuin itsestään!

 1. Rangers – Toronto 1Molemmilla joukkueilla on ollut vaikeaa: kaksi voittoa viidestä edellisottelusta. Rangers nappasi kuitenkin eilen komean 4-1 voiton Wildista. Kotijoukkue lähtee suosikkina kamppailuun ja peliosuus on alustavasti ainakin alipelattu (40%). Uskotaan Rangersin saaneen rutkasti itseluottamusta eilisestä voitosta ja isketään kotivoitto varmaksi.

 2. Buffalo – Phoenix 12Edes joulun ihme ei taida pelastaa Sabresia. Buffalo tarvitsisi Pukilta puoli joukkuetta lahjaksi, että kotiyleisö voisi odottaa siltä voittoja. Coyotes lähtee vieraissakin otteluun selvähkönä suosikkina, mutta napataan suosikille kuitenkin maksava varmistus mukaan.

 3. Carolina – Columbus x2Molemmat ovat pelanneet ailahtelevaisesti pidemmän aikaa. Hurricanesin kotietu tekee siitä niukan, mutta ei missään nimessä peliprosenttien (54%) mukaista. Columbuksen voitto on loistava peli-idea.

 4. Washington – Anaheim 2Anaheim on edennyt jälleen konferenssin kärkipaikalle, kun peräkkäisiä voittoja on kertynyt jo kahdeksan. Joukkue on materiaalin puolesta selvästi ailahtelevaa, yhden kentällisen Capitals-nippua parempi. Jos Ducksin ajatukset eivät ole jo joulupöydässä, nähdään tänäänkin Ankkojen voitto.

 5. Florida – Tampa Bay 2Paikallishenkisessä kamppailussa ei kotiedulle voi antaa aivan normaalia merkitystä. Lightning lähtee kamppailuun neljän ottelun voittoputkessa, mutta myös Florida on pelannut viime ajat hyvin: viidestä ottelusta on tullut neljä voittoa. Vierasjoukkue on paremman materiaalin puolesta marginaalinen suosikki voittajaksi.

 6. Detroit – NY Islanders 1x2Islandersin peli-ilme on kadonnut täysin. Joukkueelta odotettiin paljon parempaa kauteen lähdettäessä. Detroit on kotonaan ottelun suosikki, mutta julmasti ylipelattu (70%). Näin ollen lyödään kohde reilusti tukkoon.

 7. Ottawa – Pittsburgh 12Pens on voittanut edellisestä kymmenestä kamppailusta yhdeksän, vaikka on kärsinyt ajoittain pahoistakin loukkaantumisista. Joukkueen rutiinitaso on tappavan tehokas. Sens on pelannut reilusti alle odotusten koko kauden ja vieraissakin Pittsburgh on suosikki. Peliprosentit ovat kuitenkin lähteneet sen verran käsistä, että otetaan maksava kotivoitto mukaan.

 8. Philadelpia – Minnesota 1Flyers on saanut ainakin kotipelaamiseen kuntoon: kahdeksan edellistä kotiottelua on päätynyt isäntien voittoon. Vastaavasti Wild on ollut todella huono vieraissa. Vierasjoukkue pelasi eilen New Yorkissa häviten Rangersille 4-1, joten levänneempi Philly tuntuu todella maukkaalta peli-idealta!

 9. Calgary – St. Louis 2Flames on ajautunut neljän ottelun tappioputkeen. Blues on materiaalin puolesta selvästi edellä ja se lähtee vieraissakin suosikkina kamppailuun. Peliprosentit ovat ainakin alustavasti hyvin lähellä meidän arviotamme ja vierasvoitto kelpaa varmaksi.

 10. Chicago – New Jersey 1x2Chicago lähtee kamppailuun selvänä suosikkina paremman materiaalin ja kotiedun puolesta. Devils pystyy kuitenkin ajoittain haastamaan isompiaankin, kun maalivahti Martin Brodeur venyy ja paukkuu veräjän edessä. Peliprosentit ovat lähteneet isäntien puolesta käsistä (72%), joten napataan kaikki mahdolliset merkit käyttöön.

 11. Nashville – Boston 1x2Bruins on materiaalin puolesta parempi ja lähtee niukkana suosikkina vieraissakin kamppailuun. Pelijakauma on kuitenkin liikaa vieraisiin päin, joten otetaan kaikki merkit mukaan.

 12. Edmonton – Winnipeg 2Oilers on tullut todella taistelemaan Sabresin kanssa sarjan surullisimman joukkueen tittelistä. Tasoero ei ole järin suuri joukkueiden välillä, joten Edmonton on vain niukka suosikki kotiareenallaan. Vain 31% pelattu vierasvoitto tuntuu mahtavalta idealta!

Urheiluveikkauksen vihjeriviJääkiekkovakio 4

#

Kohde

1

X

2

1.

Rangers - Toronto

1

 

 

2.

Buffalo - Phoenix

1

 

2

3.

Carolina - Columbus

 

X

2

4.

Washington - Anaheim

 

 

2

5.

Florida – Tampa Bay

1

 

2

6.

Detroit - Islanders

1

X

2

7.

Ottawa - Pittsburgh

1

 

2

8.

Philadelphia - Minnesota

1

 

 

9.

Calgary – St. Louis

 

 

2

10.

Chicago – New Jersey

1

X

2

11.

Nashville - Boston

1

X

2

12

Edmonton - Winnipeg

 

 

2

Rivin hinta 0,10€ - järjestelmärivi 43,20€Minivakion kanssa yhteensä 45,60€