1. Sheffield W – Charlton: Molemmat pelasivat lauantaina voitokkaasti Championshipiä. Joukkueet ovat lähes peräkkäin sarjan keskiosassa. FA-cup kiinnostaa siis molempia, kun sarjapeleissä putoaminen vaatisi totaalista sulamista, eikä nousuun ole asiaa. Sheffield on hieman laadukkaampi ja lähtee kotiotteluun suosikkina.

  2. Hull – Brighton: Hull haki lauantaina komean 0-4 voiton Cardiffista. Brighton sen sijaan hävisi kotona Wiganille 1-2, joka teki kovan kolauksen nousukarsintoihin yltämiselle. Hull on laadukkaampi kokonaisuus ja kotonaan pelannut todella vahvasti. Isännät ovat turvallisen oloisesti Valioliigan keskiosissa, joten tämä ottelu varmasti kiinnostaa.

  3. Napoli – Genoa: Napoli on joukkueista selvästi laadukkaampi ja kotonaan jättisuosikki. Ainakin alustavasti Genoan nolla maalia on pelattu vain hieman yli 30% ja se saa salamana jäädä rivien ankkurimerkiksi!

  4. Espanyol – Villareal: Villareal kärsii lukuisista loukkaantumisista ja syksyn vire on tipotiessään. Alkukauden iloisin ja sykähdyttävin joukkue elää nyt vaikeita aikoja. Espanyol pelaa vahvaa jaksoa kaadettuaan muun muassa Athleticin vieraissa. Isännät lähtevät kotiedun myötä suosikkina otteluun ja kerroin riittää komeasti peleihin.

Supermoniveto 1: Jalkapallo Urheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Sheffield - Charlton

Koti

0,1,2

Vieras

0,1,2

2

Hull - Brighton

Koti

1,2,3

Vieras

0,1

3

Napoli - Genoa

Koti

0,1,3,4

Vieras

0

4

Espanyol - Villareal

Koti

0,2,3

Vieras

0,1

Järjestelmämoniveto, panos 0,05e - hinta 64,80e