1. Tappara – Pelicans: Tappara on reilusti vahvempi kokonaisuus ja kotonaan selvä suosikki. Ottelusarjasta on kuitenkin muodostumassa todella tarkkaavainen ja vähämaalinen. Pelicans pystyy pitämään kirvesrinnat ahtaalla.

  2. SaiPa – JYP: SaiPa on ison ottelun edessä. Lappeenranta on seonnut täysin SaiPan mukana. Miten joukkue kestää paineet? Ottaako joukkue ylipäätään paineita vai pystyykö vain nauttimaan pelaamisesta? SaiPa on niukka suosikki, mutta marginaalit tässä ottelusarjassa on äärimmäisen pienet. JYP on lähes unohdettu peliprosenteissa.

  3. Kärpät – HPK: Tämä ottelu taisi ratketa Hämeenlinnassa, kun Kärpät haki 0-1 voiton. HPK osoitti väsymisen merkkejä ja tänään Kärpät on jättisuosikki kotihallissaan. Lähtökohtaisesti ottelu on vähämaalinen, mutta pieni repeämisvaara on, jos Kerho väsähtää.

  4. Lukko – Blues: Lukko oli selvästi niskan päällä Espoossa. Kotihallissaan Lukko on selvähkö suosikki. Sarjassa on nähty tähän asti jopa yllättävän paljon maaleja. Lähtökohdat ovat kuitenkin edelleen äärimmäisen vähämaaliset.

Supermoniveto 1: Jääkiekko Urheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Tappara - Pelicans

Koti

2,3

Vieras

0,1

2

SaiPa - JYP

Koti

0,2,3

Vieras

1,3,4

3

Kärpät - HPK

Koti

2,4,5

Vieras

0,1

4

Lukko - Blues

Koti

2,3,4

Vieras

0,1

Järjestelmämoniveto, panos 0,05e - hinta 64,80e