Teuvo Teräväinen palaa takaisin ja nostaa heti tältä seisomalta Jokereiden hyökkäystä pykälän ylöspäin?

Jokerit – HPK:HPK kaatoi murskaavasti Tapparan kotonaan 6-1,mutta totuus on, etteivät kirvesrinnat antaneet kunnon vastusta. Kerholla oli se päivä, kun kaikki onnistuu. Joukkue pelaa tiukasti ja taistelee, mutta edelleen (itseni toistamisenkin uhalla sanon, että) ykköskenttä on joukkueen ainoa syömähammas.Jokerit hallitsi, kuten Kärppiä, myös JYPiä vastaan ottelua suurimman osan. Terävin kärki ja focus ratkaisuista kuitenkin puuttuu. Janne Lahti jää liian yksi hyökkääjänä ja joukkueen paras osasto on tällä hetkellä neloskentällinen Riku Hahlin johdolla. Sen tehtävä ei ole kuitenkaan tehdä maaleja ja joukkue kaipaisi kipeästi muitakin onnistujia hyökkäyspäässä. Tänään paluun narripaitaan tekee TeuvoTeräväinen, jolta odotetaan välittömästi onnistumisia hyökkäyspäässä. Puolustus on takuuvarmalla tasolla ja vaikka maalivahti Lelane Irving ei loistanut JYP-ottelussa, ei tappiota voi hänen piikkiin laittaa. Jokereilta puuttuu puolustuksesta tänään Jere Karalahti, joka sai kohua herättäneestä taklauksestaan neljän ottelun pelikiellon. Tänään luvassa on jälleen tasainen ja vähämaalinen kamppailu. Jos ja kun Jokerit laittaa Hahlin neloskentällisen Ville Viitaluoman kenttää vastaan, on HPK:n keihäänkärki ongelmissa. Jokerit on vahvempi ja kotietu kääntää puntteja sitäkin enemmän narripaitojen suuntaan: kotivoitto tiskiin! 1,67 Sportingbet.

Kalpa – Ässät:Ässät kaatoi Bluesin aktiivisella pelillä lauantaina 4-1. Porilaiset ovat kuitenkin olleet vieraissa aivan muuta kuin aktiivinen joukkue ja nyt kaivataan piristymistä vieraissa. Kalpa menetti perjantaina 3-0 johdon Ilvestä (!) vastaan ja hävisi ottelun voittomaalilaukauskilpailussa. Kuopiolaiset elävät tällä hetkellä teinisensaatioiden varassa: Kasper Kapanen ja Artturi Lehkonen ovat Kalpan ainoat ratkaisuihin pystyvät pelaajat. Sakari Salmista on jo valtava ikävä, eikä kuopiolaisten tehokkuudesta ole tietoakaan. Lähtökohdat otteluun ennalta vaikeasti arvioitavissa ja kohde jätetään pelaamatta, kun myöskään kerroinvertailu ei herätä pelihaluja.

Tappara – TPS:Tappara oli aivan purjeessa HPK:n vieraana häviten 6-1. Jatkuvan tehottomuuden lisäksi nyt murtui myös yleensä pitävä puolustus. Voidaanko jo alkaa puhumaan kriisijoukkueesta? On selvää, että Jukka Rautakorven joukkueet eivät ole parhaimmillaan syksyllä, vaan keväällä, mutta nyt pelisapluuna on täysin hukassa. Ylivoimassa pelaajat eivät löydä toisiaan ja tasakentällisin puolustus on täynnä merkkausvirheitä. Jos meno jatkuu samanlaisena, iskee TPS:n ulkomaalaisosasto tänään tylyt lukemat taululle!TPS kaatoi lauantaina Kärpät vieraissa voittamaalilaukauksien jälkeen 2-1. Fredrik Norrena pelaa tällä hetkellä todella vahvasti turkulaisten maalilla. Kun myös ykköskentällinen on todella vaarallinen ja pystyy ratkaisuihin, on TPS:ää vaikea kaataa. Tänään Tappara on materiaalin ja kotiedun puolesta suosikki, mutta ei missään nimessä suuri sellainen. TPS:n tämän hetkinen itseluottamustila ja vire kantaa pitkälle. Tappara sen sijaan on kaaosmaisessa tilassa, eikä ansaitse kunniaa. Vierasvoitto kupongille 3,15 operaattori poistettu!

Pelimuoto:

Kohde:

Merkki:

Kerroin:

1X2

Jokerit – HPK

1

1,67 Sportingbet

1X2

Tappara - TPS

2

3,15 operaattori poistettu