1. Jokerit – HPK: Jokerit hävisi kahdelle päävastustajakseen ennakoidulle: JYPille ja Kärpille. HPK sen sijaan karisti Saipa -tappion nopeasti niskastaan ja iski Tapparan kumoon 6-1. Jokerit on ottelun suosikki paremmalla materiaalillaan sekä kotiedullaan, mutta HPK ei missään ole aseeton. Monivedon kaksi ottelua ovat kuitenkin sen verran kimurantteja, että pelaamme vain osuvat kotivoitot ja säästämme merkkejä alaspäin.

2. Kalpa – Ässät: Kalpa menetti 3-0 Ilvestä vastaan kotihallissaan! Ässät kaatoi Bluesin 4-1 ja palasi voittojen tielle. Ässien peli vieraissa ei ole kuitenkaan millään muotoa vakuuttanut ja Kalpa nauttii suurta kotietua. Ässillä on parempi joukkue, se on pelannut viime ajat paremmin, mutta kotonaan Kalpallakin on mahdollisuutensa.

3. Tappara – TPS: Joko saa sanoa, että Tappara on kriisissä? 6-1 takkiin HPK:lta – huhuh. TPS kampesi komeasti Kärpät vieraissa 1-2 voittolaukauskilpailussa. TPS pelaa kovalla intensiteetillä ja ulkomaalaisvahvitukset antavat joka ottelussa mahdollisuuden voittoon. Jos Tapparan hyökkäyspeli ei herää, takkiin tulee!

Lue myös Elmoorin kattavammat otteluennakot!

Moniveto 1: JalkapalloUrheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Jokerit - HPK

Koti

3,4

Vieras

1,2

2

Kalpa - Ässät

Koti

0,1,3

Vieras

2,4,5

3

Tappara - TPS

Koti

1,2,3

Vieras

2,4,5

Moniveto 1: panos 0,20e - hinta 64,80€