Supermonivedossa lähdetään tiistaina kotivoitoista!

1. Barcelona – Real Sociedad: Molemmat joukkueet ovat kovassa otteluruuhkassa Mestarien liigan johdosta. Real Sociedad on hyytynyt viime aikoina ja varsinkin joukkueen hyökkäyspeli on ollut aivan jäissä. Vieraat voivat parantaa rutkastikin, mutta Barcelona taitaa olla liian kova vastus.

2. Levante – Valladolid: Levante otti Barcelonaa vastaan 7-0 tauluun vieraissa, mutta on sen jälkeen herännyt pelaamaan. Valladolid perustaa pelinsä tiukkaan puolustamiseen ja ottelusta muodostunee vähämaalinen. Lähtökohdat ovat ympäripyöreät, mutta kotietu tekee Levantesta niukan suosikin.

3. Malaga – Almeria: Almeria on sarjan huonoimpia ryhmiä, kun taas Malagalla on rahkeet taistella Euroopan kentille oikeuttavista paikoista. Kun kotietu lisätään tasoeroon, saadaan Malagasta selvä suosikki. Vaikka Malaga ei vielä ole vakuuttanut, on Almeria ollut tätäkin huonompi. Vieraiden puolustus on ollut paperia viime ajat, eikä rumatkaan lukemat olisi yllätys.

4. At. Madrid – Osasuna: Atletico on otteluruuhkassa Mestarien liigan johdosta. Osasuna nappasi vihdoin ensimmäisen voittonsa kaatamalla Elchen kotonaan. Tänään vastus on kuitenkin aivan liian kova ja rasitustaakasta huolimatta Atletico on jättisuosikki kotonaan Osasunaa vastaan.

Supermoniveto 2: JalkapalloUrheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Barcelona – Real Sociedad

Koti

2,3,4

Vieras

0,1,2

2

Levante - Valladolid

Koti

0,1,2

Vieras

0,2

3

Malaga - Almeria

Koti

1,3,4

Vieras

0,1

4

At. Madrid - Osasuna

Koti

2,3

Vieras

0,1

Järjestelmämoniveto, panos 0,05e - hinta 64,80e