Supermonivedossa upeat neljä kohdetta Mestarien liigaa: kierroksen parhaat ideat löytyy Shahtarin ja Cityn kotivoitoista!

1. Shahtar Donetsk – Manchester United: Shahtar on vaikea voitettava kotikentällään, eikä ManU ole millään lailla vakuuttanut viime aikoina. Luvassa on tasainen vähämaalinen kamppailu – peliprosenteissa ManU on aivan liian suosittu, joten me pelaamme kohteen rohkeasti kotivetoisesti.

2. Real Madrid – FC Köbenhavn: Tasoero joukkueiden välillä on valtava, eikä edes teurastus ole nyt kaukana.

3. Manchester City – Bayern München: Bayern on Pep Guardiolan alaisuudessa pelannut vähämaalisempaa jalkapalloa. Silti tänään Cityn vieraana en usko kummankaan jäävän nollille. City painostaa kotona päälle, mutta vastassa on maailman vaarallisimmat vastaiskut. Peliprosenteissa kohdetta on pelattu aivan liian vierasvoittoisesti ja Cityn kotivoitot ovat hyviä ideoita.

4. Leverkusen – Real Sociedad: Tasainen kohde, jossa kotietu tekee Leverkusenista suosikin. Sociedad on ollut viime ajat aivan jumissa, mutta ei joukkueen taidot ole mihinkään kadonneet. Vieraat pystyvät iskemään tappavan tehokkaasti vastaiskuista.

Supermoniveto 6: JalkapalloUrheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Shahtar D – Man U

Koti

0,1,2

Vieras

0,1

2

Real Madrid -FC Köbenhavn

Koti

4,5,6

Vieras

0,1

3

Man C - Bayern

Koti

1,2,3

Vieras

1,2

4

Leverkusen – Real Sociedad

Koti

1,3,4

Vieras

0,2

Järjestelmämoniveto, panos 0,05e - hinta 64,80e