Overia ja underia - Mestaruussarjaa ja liigakarsintoja

Bolton - Huddersfield: Bolton on pelannut vahvan kauden ja joukkue on tällä hetkellä Mestarussarjan yhdeksännellä sijalla. Kuuden parhaan joukkoon ja nousukarsintoihin on tällä hetkellä matkaa kuusi pistettä, joten kauden alla tavoitteeksi asetettu nousuhaave on vielä elossa, mutta voittoja pitää tulla. Viikonloppuna joukkue sössi 0-2 johtoasemansa Charltonin vieraana ja isännät korjasivat pisteet lopulta 3-2 kotivoitolla. Trotters on varmasti sisuuntunut tuosta tappiosta ja kotikentällä joukkue haluaa näyttää faneilleen. Kotiotteluissaan Bolton on ollut viime aikoina vakuuttava ja alla on viisi perättäistä kotivoittoa. Huddersfield on selvästi isäntiä heikompi joukkue ja se taistelee tällä hetkellä sarjan hännillä sarjapaikastaan. Bolton lähtee kotiotteluunsa selvänä suosikkina ja isäntien voittokerroin kelpaa päivän varmaksi.

Ilves - Jukurit: Kolme ensimmäistä karsintaottelua olivat varsin tasaisia ja vähämaalisia kamppailuja. Edellisessä ottelussa molemmille joukkueille sattui "pöljä päivä" ja ottelussa nähtiin peräti 11 maalia, kun Jukurit otti elintärkeän 7-4 kotivoiton ja venytti ottelusarjan viidenteen otteluun. Joukkueiden valmentajat ovat varmasti edellisen ottelun jälkeen painottaneet puolustuspelin tärkeyttä, enkä usko tässä kamppailussa mihinkään maalijuhliin. Ottelun maaliodotusarvo on edellisen ottelun maalijuhlista huolimatta kohtalaisen matala ja alle 4.5 maalista tarjottu kerroin kelpaa peleihin.

Hull - Watford: Mestaruussarjan nousukarsintoja ajatellen mielenkiintoinen ottelu. Hull on sarjan kakkospaikalla ja matkalla kohti suoraa nousua. Watford on sarjan kolmantena neljä pistettä kotijoukkuetta perässä. Ottelun tärkeydestä huolimatta en usko kohtaamisessa mihinkään peruutteluun, sillä molempien joukkueiden vahvuudet löytyvät hyökkäys-, eikä puolustuspelistä. Joukkueiden aiemmat kohtaamiset ovat olleet viime kausina varsin runsasmaalisia ja tässäkin ottelussa on lupa odottaa osumia.

Pitkävetovihjeet tiistai 2.4.2013

Päivän Varmat.
# Kohde Merkki Kerroin Klo
Bolton - Huddersfield 1 1,85 22:00
Päivän Pommit
# Kohde Merkki Kerroin Klo
Ilves - JukuritYli / Alle 4.5 maalia Alle 2,16 18:30
Hull - WatfordYli / Alle 2.5 maalia Yli 1,92 21:45

Vihjeiden seurantamerkit:

= Kohteen tulos ei vielä selvillä

= Kohde meni väärin

= Kohde meni oikein

Veikkauksella on pitkävedossa oikeus kerroinmuutoksiin.