Sunnuntain pelivalinnat jenkeistä

Milwaukee Bucks - Atlanta Hawks: Alkuillan NBA- matsi. Joukkueet kohtasivat viimeksi torstaina Atlantassa joilloin Hawks oli niukasti parempi 98-90. Tasaisissa merkeissä mennään tänäänkin, mutta mielestämme Atlantan kertoimet 2,5 pisteen tasoituksella on kelpo kamaa. Joukkue on kyntänyt pahasti vierasparketeilla, mutta viimeisin vieraskoitos Brooklyn Netsiä vastaan osoitti, että se pystyy kaatamaan myös vieraissa kovan luokan vastuksia. Pidämme Bucksia pykälää huonompana kuin Nets ja tämän sekä viime kohtaamisen perusteella uskallamme lyödä panokset vierasvoitolle. www.operaattori poistettu.com tarjoaa Hawks +2.5 kertoimen 1.91.

Pittsburgh - Philadelphia: Erittäin viihdyttävä NHL- ottelu tulossa. Molemmat pelaavat kaunista, hyökkäävää kiekkoa ja joukkueiden kaksi viimeisintä kohtaamista ovat olleet kiekkofanille todellista silmäniloa. Maaleja tulee liukuhihnalta. Tämänkään yön kohtaaminen ei poikkea käsikirjoituksesta. Vaikea ottelu veikata voittajaa, mutta over 5.5 on niin varma tähän, että lyömme panokset sisään vaikka kerroin ei olekaan ylikerroin. www.operaattori poistettu.com over 5,5 (1.67)

Anaheim - Detroit: Detroit katkaisi lauantaina Ducksien ennätyksellisen kotivoittojen putken. Ducks oli ottelussa hallitsevampi osapuoli, mutta Red Wings pelasi todella järkevästi ja tehokkaasti. Viimeisenä lukkona toimi 33 torjunut Jimmy Howard. Päivän pommivalinta tästä ottelusta. Detroitin voitolle saa tänään miltei samoja kertoimia kuin lauantaina ja poimimme ne lapulle. Motivaatioetu on selkeästi Red Wingsien puolella. Se tarvitsee nämä pisteet isäntiä enemmän taistelussa playoff- paikoista.

 

Pitkävetovihjeet sunnuntai 24.3.2013

Päivän Varmat.
# Kohde Merkki Kerroin Klo  
operaattori poistettu Milwaukee - Atlanta +2.5 2 1,91 21:00
operaattori poistettu Pittsburgh - PhiladelphiaAlle / Yli 5,5 maalia Yli 1,67 01:30
Päivän Pommit
# Kohde Merkki Kerroin Klo  
operaattori poistettu Anaheim Duck - Detroit Red Wings 2 3,25 02:00

 

Vihjeiden seurantamerkit:

= Kohteen tulos ei vielä selvillä

= Kohde meni väärin

= Kohde meni oikein

Veikkauksella on pitkävedossa oikeus kerroinmuutoksiin.