1. Valencia – Espanyol: Sarjataulukossa joukkueet ovat peräkkäisillä sijoilla. Materiaaliltaan Valencia on kuitenkin selvästi edellä ja kotipeleissään vahva. Espanyolin vieraspelaaminen on ollut todella vaikeaa ja lepakot lähtevät otteluun selvinä suosikkeina.

  2. Lazio – Juventus: Juventus johtaa sarjaa turvallisen tuntuisesti, kahdeksalla pisteellä. Torinolaiset putosivat Mestarien liigasta sekä viikolla Italian cupista, mutta Serie A:ssa joukkue on 12 ottelun voittoputkessa. Lazion kausi on ollut materiaaliin nähden melkoinen pannukakku. Vieraissakin Juve on selvähkö suosikki voittajaksi, mutta koti- ja lepoetu tekee Lazion yllätyksistä mielenkiinnon arvoisia.

  3. Sevilla – Levante: Levante on sarjan huonoimpia vierasjoukkueita ja materiaalin puolesta selvästi Sevillaa perässä. Isännät lähtevät otteluun jättisuosikkeina. Vieraat kuuluvat sarjan vähämaalisimpiin joukkueisiin ja vieraiden nolla on ensimmäinen merkki lapulle. Nolla on sen verran vähän pelattu (38%), että se jää rivien ankkuriksi!

Moniveto 4: JalkapalloUrheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Valencia - Espanyol

Koti

2,3,4

Vieras

0,1

2

Lazio - Juventus

Koti

0,1,2

Vieras

0,1,2

3

Sevilla - Levante

Koti

1,2,3,4

Vieras

0

Moniveto 4: panos 0,20e – hinta 43,20€