1. Blues – Kärpät 1x2Kärpät on hurjassa iskussa ja ottelun suosikki vieraissakin paremmalla materiaalillaan. Blues on kuitenkin taisteleva joukkue ja pystyy tekemään ottelusta oululaisille vaikean. Peliprosentit ovat lähteneet vierasmenestysten osalta käsistä, joten lyödään kohde reilusti tukkoon.

 2. Kalpa – Pelicans x2Varsin vähämaalinen kamppailu luvassa, joka lisää tasapelin riskiä. KalPa on tällä hetkellä liigan huonoin joukkue ja Pelicans vieraissakin suosikki. Vierassuosikin voittoa on kuitenkin pelattu aivan liikaa, joten nostetaan maksava tasapeli mukaan riviin.

 3. TPS – Jokerit 21990-luvun hegemoniaottelut ovat kaukana, kun nämä joukkueet nyt kohtaavat. TPS on neljän ottelun tappioputkessa ja Jokerit on materiaaliltaan selvästi vahvempi. Narrien peli ei ole ollut millään muotoa vakuuttavaa. Peliprosentit kuitenkin suosivat vierassuosikin pelaamista varmaksi, kun kierros muuten näyttää varsin vaikealta.

 4. Ilves – Ässät x2Ilves on pelannut upeaa alkukautta, mutta Ässät on materiaaliltaan parempi. Kotivoittoa on pelattu liikaa, joten lähdetään rohkeasti vierasmenestyksistä!

 5. Lukko – Tappara 1xTappara on materiaaliltaan parempi ja paljon isäntiä paremmassa lennossa. Lukko pystyy kuitenkin vahvan puolustamisen johdosta pelaamaan voitosta ketä vastaan tahansa. Vierasvoittoa on pelattu liikaa, joten lähdetään tässäkin kohteessa länsirannikon menestyksistä.

 6. HIFK – HPK 12Kaksi laivaa, jotka seilaavat synkillä vesillä, törmäävät Helsingissä (Lue: Molempien peli on ollut täyttä p***aa). IFK hakee valtaviin maalivahtiongelmiinsa ratkaisua nuoresta Ville Hussosta, joka torjui alkukaudesta voittoja joukkueelle. Kotijoukkue on materiaaliltaan parempi ja ottelun suosikki, mutta vaatii varmistuksen.

 7. SaiPa – JYP x2Tasainen kamppailu luvassa. JYP on materiaaliltaan parempi, mutta Idän Ihmeen kotietu tasaa lähtökohdat. Lähdetään kotiedusta huolimatta materiaalisen suosikin menestyksistä.

 8. LeKi – HCK 1LeKi aloitti kauden vahvasti, mutta menetettyään suurimmat liigavahvistukset, joukkue on vajonnut neljän ottelun tappioputkeen. HCK menetti myös Liigaan muun muassa Ville Husson ja on alkukautta heikompi ryhmä. Kotietu tekee LeKistä suosikin ja vaikealla kierroksella se riittää varmaksi.

 9. KooKoo – JYP-Akat. 1KooKoo on jättisuosikki Akatemiaa vastaan. Peliprosentit ovat lähteneet käsistä, mutta silti kotivoitto on niin todennäköinen, ettemme tuhlaa merkkejä vierasmenestyksiin.

 10. Hokki – Sport 12Tasainen taisto, jossa kotietu tekee Hokista niukan suosikin. Kohde on oikein pelattu ja vaatii runsaan merkkimäärän.

 11. Jukurit – TUTO 12Sarjan kärkikamppailu. Jukurit ei ole ollut alkukaudella parhaimmillaan, mutta kotonaan joukkue haastaa silti vahvasti TUTO:n.

 12. K-Vantaa – SaPKo 1K-Vantaalla on parempi materiaali ja joukkue lähtee otteluun suosikkina. Vantaalaiset ovat pelanneet kotonaan äärimmäisen hyvin ja lähes oikein pelattu kotivarma kelpaa lapulle.

Urheiluveikkauksen vihjeriviKiekkovakio 3

#

Kohde

1

X

2

1.

Blues – Kärpät

1

X

2

2.

KalPa - Pelicans

 

X

2

3.

TPS - Jokerit

 

 

2

4.

Ilves - Ässät

 

X

2

5.

Lukko - Tappara

1

X

 

6.

HIFK - HPK

1

 

2

7.

SaiPa - JYP

1

 

2

8.

LeKi - HCK

1

 

 

9.

KooKoo – JYP-Akat.

1

 

 

10.

Hokki - Sport

1

 

2

11.

Jukurit - TUTO

1

 

2

12

K-Vantaa - SaPKo

1

 

 

Rivin hinta 0,10€ - järjestelmärivi 38,40€Minivakion kanssa yhteensä 48,00€