1. VfB Stuttgart – FC Nürnberg: Stuttgartin sarjan avaus on ollu tasapaksu: kolme voittoa, kolme tasapeliä ja kolme tappiota. Nürnberg sen sijaan on sarjan tasapeli kone: kuusi tasapeliä, kolme tappiota, ei ainuttakaan voittoa. Kotijoukkue on materiaaliltaan parempi ja lähtee selvänä suosikkina otteluun, mutta sen verran ailahtelevainen on ollut Stuttgartin kone, että ainakin tasapelejä kannattaa harkita lapulle.

2. Nantes – Lille: Molemmat joukkueet ovat vahvassa iskussa: Nantes on neljän ottelun voittoputkessa ja Lille on pelannut viisi ottelua ilman tappiota. Lille on materiaaliltaan vahvempi, mutta Nantesin kotietu tasaa lähtökohdat. Molempien puolustus on ollut loistavalla tasolla, eikä vähämaalinen kamppailu olisi yllätys.

3. Rayo Vallecano – Valladolid: Valladolid on avannut kauden varsin kehnosti, eikä koossa ole vasta kuin yksi ainoa voitto. Madridin lähiöjoukkue, Vallecano on pelannut ajoittain pirteästi kotikentällä ja lähtee suosikkina otteluun. Vallecanon puolustus on kestänyt viime ajat ihailtavan hyvin, eikä luvassa ole välttämättä runsasmaalista kamppailua. Molempien nollat on hyvä olla lapulla.

Moniveto 1: JalkapalloUrheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

VfB Stuttgart – FC Nürnberg

Koti

1,2,3

Vieras

0,2

2

Nantes - Lille

Koti

0,1

Vieras

0,1

3

Rayo Vallecano - Valladolid

Koti

0,1,2

Vieras

0,1,2

Moniveto 1: panos 0,20e - hinta 43,20€