1. Boston – San Jose 1x2Todellinen huippuottelu! Molemmat joukkueet kuuluvat sarjan aivan kärkipäähän ja Sharks on ollut alkukauden kuumin joukkue. Kotietu tekee Bruinsista suosikin, mutta hyvin niukan sellaisen. Pelataan tasainen kohde kaikilla merkeillä.

  2. New Jersey – Vancouver 12Vancouverilla on Itärannikon kiertue menossa ja joukkue on selviytynyt siitä kohtalaisesti: viidestä ottelusta seitsemän pistettä. New Jersey on materiaaliltaan selvästi perässä, mutta Canucksin pitkä vierasputki ja Devilsin kotietu tasoittaa lähtökohtia. Vierasvoitto on ylipelattu, joten napataan maksava kotivoitto mukaan!

  3. Philadelphia – NY Rangers 12Molemmat ovat avanneet kauden todella heikosti, mutta nyt menneillä otteilla ei ole mitään merkitystä. Derbyn omaisessa Flyers-Rangers ottelussa kaikki entinen unohtuu ja peli muuttuu taisteluareenaksi. Apaattisesti kauden aloittaneet ryhmät syttyvät varmasti tähän matsiin, jos syttyvät mihinkään. Jos koskaan, niin nyt, lähtökohdat ovat ympäripyöreät.

  4. Montreal – Anaheim 1x2Saku Koivu tekee paluun Montrealiin. Valtavan mediamyllerryksen jälkeen luvassa on varmasti tunteikas kohtaaminen. Anaheim on esiintynyt viime ajat paremmin, mutta Montrealin kotietu tasoittaa lähtökohtia. Peliprosenteissa vierasvoitto on liikaa pelattu ja nostetaan myös kotimenestykset mukaan.

  5. Tampa Bay – Chicago 2Tasoero Chicagon eduksi on massiivinen. Kotietu tasoittaa lähtökohtia, mutta vieraissakin Blackhawks on selvä suosikki. Chicago pelasi toissa yön Floridan vieraana ja pääsee levänneempänä vierasotteluun, kun matkarasitusta ei ole takana. Vierasvoitto on jopa alipelattu (36%) ja kelpaa loistavasti varmaksi!

  6. Nashville – Winnipeg 1x2Nashville on materiaaliltaan parempi ja esiintynyt viime ajat hyvin. Joukkueelta puuttuu kuitenkin loukkaantumisen vuoksi ykköstähti Pekka Rinne ja kotivoitto on liian pelattu. Nostetaan maksavat vierasmenestykset mukaan kupongille.

  7. Minnesota – Carolina 1Minnesotan alkukausi on vaikea, kun taas Hurricanes on pelannut yllättävänkin hyvin. Kotietu kuitenkin tekee Minnesotan suosikin ja alipelattu kotivoitto kelpaa paremman puutteessa varmaksi.

  8. Dallas – Calgary 1Dallas on materiaaliltaan parempi ja kotonaan suosikki. Starsin peli ei ole kulkenut vieraissa, mutta kotonaan joukkue on paha kaadettava. Calgarylla on viiden ottelun vieraskiertue menossa, joka päättyy tähän otteluun. Väsymys painaa varmasti jaloissa ja isäntien voitto kelpaa varmaksi.

  9. Edmonton – Washington 1Edmonton on ollut piristymään päin synkän alkukauden jälkeen. Capitals on täysin ykkösketjun varassa ja otteet ailahtelevat reilusti ottelusta toiseen. Kotivoitto on törkeästi alipelattu (31%) ja kelpaa ideavarmaksi!

  10. Los Angeles – Phoenix 1Kings on parempi joukkue ja kotonaan suosikki. Kohde on oikein pelattu, joten suosikin voitto kelpaa varmaksi.

Urheiluveikkauksen vihjeriviJääkiekkovakio 2

#

Kohde

1

X

2

1.

Boston – San Jose

1

X

2

2.

New Jersey - Vancouver

1

 

2

3.

Philadelphia – NY Rangers

1

 

2

4.

Montreal - Anaheim

1

X

2

5.

Tampa Bay - Chicago

 

 

2

6.

Nashville - Winnipeg

1

X

2

7.

Minnesota - Carolina

1

 

 

8.

Dallas - Calgary

1

 

 

9.

Edmonton - Washington

1

 

 

10.

Los Angeles - Phoenix

1

 

 

Rivin hinta 0,10€ - järjestelmärivi 21,60€Minivakion kanssa yhteensä 43,20€