Illalle on tarjolla lukuisia pelimaailmoja; on Mestarien liigaa, on Liigaa, on KHL:ää.. Loistavia peli-ideoita on kuitenkin vaikea löytää, joten Urheiluveikkaus.com pitää pientä lepopäivää ja iskee puolihulluna kammottavia kertoimia paperille pikkupanoksella!

Man City - Bayern: Bayern on huomattavasti laadukkaampi kokonaisuus, mutta se on jo varmistanut jatkopaikkansa. City sen sijaan vaatii ottelusta ehdottomasti voiton. Edes tasapeli ei ole vaihtoehto. Koti- ja motivaatioetu tasoittavat lähtökohtia ja Cityn voitosta tarjotaan maukkaita ylikertoimia. 

Sporting - Maribor: G-lohkossa tilanne on äärimmäisen mielenkiintoinen, sillä kaikki joukkueet ovat viiden pisteen sisällä, kun kaksi kierrosta on jäljellä. Maribor on ollut lohkon suuryllättäjä repimällä peräti kolme tasapeliä neljästä ottelusta. Sporting on ottelun suosikki kotikentällään, mutta kerroinmarkkinoilla isäntien suosikkiasemaa on liioiteltu. Vieraspommit otetaan rohkeasti pikkurahalla peleihin!

APOEL - FC Barcelona: FC Barcelona luonnollisesti on materiaalin puolesta ylivertainen. APOEL pelaa kuitenkin kotikentällään upeaa peliä, eikä Kypros ole helppo paikka vieraille. Barca on jo varmistanut jatkopaikkansa, kun taas APOEL taistelee vielä Eurooppa Liigaan oikeuttavasta paikasta Ajaxin kanssa. Vahvalla kotiedulla varustettu APOEL kuulostaa täysin räjähtäneeltä peli-idealta ja sitä se onkin. 

Pitkävetovihjeet 25.11.2014

Illan vedot

operaattori poistettu

Man City - Bayern1x2

1

3,70

21:45

operaattori poistettu

Sporting - Maribor1x2

2

11,55

21:45

operaattori poistettu

Sporting - Maribor +1tasoitus

2

3,58

21:45

operaattori poistettu

APOEL +1 - Barcelonatasoitus

1

4,05

21:45

Vihjeiden seurantamerkit:

 = Kohteen tulos ei vielä selvillä

 = Kohde meni väärin

 = Kohde meni oikein

Kertoimet on poimittu vihjeen kirjoitushetkellä ja saattavat muuttua.