1. Hull – Man U: Vaikka ManU:n otteet eivät ole kaudella vakuuttaneet, on nyt joukkue nyt neljän ottelun voittoputkessa. Hullille voittaminen on ollut vaikeaa, mutta kotonaan joukkue on esiintynyt todella vahvasti. Vierasjoukkue on luonnollisesti suosikki, mutta kotiyllätykset kiinnostaa.

  2. West Ham – Arsenal: Arsenal lähtee kamppailuun selvänä suosikkina. West Hamin kaudesta on muodostumassa todella vaikea. Joukkueen hyökkäyspeli on ollut onnetonta koko kauden ja nyt alkukaudesta onnistunut puolustuskin on pettämässä. Vierasvoitto on todella lähellä.

  3. Tottenham – WBA: Spurs järjesti melkoisen paukun heivaamalla Andre Villas-Boasin pihalle joukkueesta. Ainakin Emmanuel Adebayorille tämä kävi hyvin! Mies pääsi AVB:n koirankopista ulos ja iske kahdella maalillaan Spursin 2-3 voittoon Southamptonista. Vierasjoukkueen peli on täysin sekaisin ja muu kuin kotivoitto olisi jättiyllätys.

  4. Man C – Liverpool: City on haparoinut ehkä vieraissa, mutta kotona se on ollut jäätävän kovassa iskussa! 6-3 voitto Arsenalista kertoo kaiken olennaisen joukkueen tulivoimasta. Myös Liverpool pelaa todella aktiviisesti ylöspäin, eikä runsasmaalisuus yllättäisi.

Supermoniveto 3: Jalkapallo Urheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Hull – Man U

Koti

0,1,2

Vieras

0,1,2

2

West Ham - Arsenal

Koti

0,1

Vieras

2,3

3

Spurs - WBA

Koti

2,3

Vieras

0,1

4

Man C - Liverpool

Koti

2,3,4

Vieras

1,2,3

Järjestelmämoniveto, panos 0,05e - hinta 64,80e