1. Olympiakos – Manchester United: Mestarienliigassa pudotuspelit jatkuvat. Olympiakos saa vieraita Englannista kun Manu tulee mittaamaan kreikkalaisten kunnon. Manu lähtee otteluun ennakkosuosikkina materiaalinsa puolesta, mutta Olympiakos nauttii suurta kotietua Kreikassa pelatessaan ja se tuo oman lisämausteen tähän kohtaamiseen. Olympiakos kuitenkin heikentyi kun Konstantinos Mitroglou myytiin Fulhamiin ja se näkyy varmasti joukkueen hyökkäyspelissä. Tiukalla puolustuksella kuitenkin voidaan odottaa vähä maalista ottelua, eikä 0-0 ole kaukana.
  2. Preston - Rotherham: Joukkueet löytyvät sarjataulukosta peräkkäisiltä sijoilta 4 ja 5. Preston on päästänyt sarjassa toiseksi vähiten maaleja, kun taas Rotherham on tehnyt kolmanneksi eniten. Erittäin ympäripyöreät lähtökohdat, jossa on vaikea nostaa ennakkosuosikkia. Pelataan kohde tukkoon.
  3. Oldham – MK Dons: Oldham on yksi sarjan vähämaalisimmista joukkueista, se pelaa todella vähämaalisia otteluita illasta toiseen. MK Dons on pelannut viime aikoina vieraissa melko heikosti ja se nostaa kotijoukkueen osakkeita ottelussa. Haetaan tasaisia lukemia, mutta otetaan huomioon kotietu ja aiemmat kohtaamiset.

 

Moniveto 4: Jalkapallo Urheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Olympiakos – Man U

Koti

0,1

Vieras

0,2

2

Preston - Rotherham

Koti

0,1,2

Vieras

0,1,2

3

Oldham – MK Dons

Koti

0,1,3

Vieras

0,1

Moniveto 4: panos 0,20e - hinta 43,20€