1. Saipa - Kärpät: Erittäin tasainen ja ympäripyöreä ottelu tiedossa. Kärpät on materiaalinsa puolesta ennakkosuosikki, mutta Saipan kotietu tasoittaa vaakakupit aikalailla tasoihin. Saipa on aina ollut vaikea vastustaja Kärpille ja mikäli se saa sairastuvalta pelaajiaan takaisin rosteriin, ei olisi mikään yllätys vaikka se kaataisikin oululaiset Saimaan pimenevässä illassa. Yleensä tauon jälkeen ensimmäiset pelit ovat melko maalirikkaita, joten laitetaan vähän suurempia numeroita lapulle.
  2. Ilves - Pelicans: Pelicans oli hyvässä lennossa ennen taukoa, mutta lasken tupsukorvat silti kotiluolassaan ennakkosuosikiksi. Pahoista loukkaantumisista kärsinyt Ilves on saanut takaisin riveihinsä tärkeitä pelaajia, kuten joukkueen parhaan pistenikkarin Michael Keräsen, sekä ykkössentterinsä Sami Sandellin. ”Kuuden pisteen ottelussa” nähdään varmasti vähämaalinen ja tasainen kamppailu.
  3. Ässät - Jyp: Jyp otti pataan oikein huolella ennen taukoa sarjan kuumimmalta joukkueelta Rauman Lukolta. 1-6 kärsitty kotitappio varmasti kalvaa mielessä ja se nostaa Jypinkyläläisten motivaatiota illan ottelussa. Ässillä ei ole enää mitään pelattavaa ja se pystyykin lähtemään rennosti otteluun. Uskon, että jyväskyläläiset lähtevät puolustuksen kautta otteluun (kuten aina), eikä Ässien nolla ole hassumpi merkki peleihin. Rohkeimmat jättävät kotijoukkueen tylysti nollille.
  4. Lukko - Blues: Lukko on löytänyt mahtavan pelihuumorin. Ennen taukoa joukkue matkasi voitosta voittoon ja onkin ollut erittäin tehokas juuri kotonaan. Kevättä ajatellen voidaan nostaa kysymys, tuliko tämä kuntopiikki liian aikaisin? Blues on onnistunut voittamaan Lukon vieraissa edellisen kerran vuonna 2010, joten tuostakin voitosta on tovi vierähtänyt. Joukkue kuitenkin taistelee suorasta pudotuspelipaikasta ja lähtee otteluun varmasti puolustuksen kautta. Uskotaan kuitenkin, että Lukko jatkaa siitä mihin jäi ennen taukoa.

Supermoniveto 3: Jääkiekko Urheiluveikkaus.com vihjerivi: