1. Man U – Man City: City on näistä kahdesta joukkueesta selvästi kovempi. United taisteli itsensä Mestarien liigassa puolivälieriin kaatamalla Olympiakosin, mutta niin sen pitikin. Aiemman joukkueiden välisen kohtaamisen City vie lukemin 4-1, eikä mikään tule muuttumaan tuosta.
  2. Arsenal - Swansea: Arsenal otti edellisellä kierroksella oppitunnin Chelsealta miten niitä maaleja tehdään. Joukkue kirjaimellisesti tyrmättiin 6-0. Swansea hävisi hyvän taistelun jälkeen Evertonille 3-2. Itse asiassa joukkue hallitsi selvästi kenttätapahtumia ja se antaa varmasti vieraille itseluottamusta illan otteluun. Arsenal lähtenee otteluun puolustuksen kautta, joka laskee maalien odotusarvoa. Tasainen ottelu odotettavissa, mutta vierasyllätykset olisivat hyvin maksavia ideoita!
  3. Newcastle U - Everton : Everton on pelannut viime aikoina heikosti vieraissa, häviten neljä ottelua putkeen. Tosin vastassa ovat olleet Arsenal, Chelsea, Tottenham sekä Liverpool. Everton on vielä mukana taistelussa eurokentille, joten nyt olisi vieraiden kannalta tärkeät pisteet jaossa. Newcastle on pelannut mukiin menevästi kotonaan, voittaen kaksi edellistä otteluaan, mutta kauden ainut keskinäinen kohtaaminen on kirjattu Evertonin nimiin.

 

Moniveto 5: Jalkapallo Urheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

ManU - ManC

Koti

0,1,2

Vieras

2,3,4

2

Arsenal - Swansea

Koti

0,1,2

Vieras

1,2

3

Newcastle U - Everton

Koti

1,2

Vieras

2,3

Moniveto 5: panos 0,20e - hinta 43,20€