1. Nantes – Marseille: Nantesilla ei ole loppukaudessa enää panosta ja se on näkynyt valtavina maalijuhlina. Marseille kamppailee vielä viimeisestä europaikasta, johon sillä on ohuet saumat. Joukkue tarvitsee kuitenkin ehdottomasti kolme pistettä. Koska Nantes on lyönyt kaikki hanat auki loppukaudesta ja Marseillelle ei kelpaa tasapeli, voi ottelusta muodostua todella runsasmaalinen.

  2. Hannover 96 – VfB Stuttgart: Putoamisen kannalta pelataan äärimmäisen tärkeistä pisteistä. Stuttgart on laadukkaampi joukkue, mutta Hannoverin kotietu tasaa lähtökohdat. Maalimäärällisesti ottelussa on repeämispotentiaalia, mutta valtavat panokset pilaavat luultavasti karnevaalit.

  3. Roma – Milan: Milanilla on edelleen mahdollisuudet europeleihin, mutta se vaatii tästä ottelusta ehdottomasti kolme pistettä. Romalla on myös teoreettiset mahdollisuudet mestaruuteen, vaikka käytännössä scudetto on jo Juventuksen toimiston lasikaapissa ja siellä myös pysyy. Pieni haave mestaruudesta ajaa kuitenkin joukkuetta eteenpäin ja se on kahdeksan ottelun voittoputkessa. Kumpikaan joukkue ei kuulu sarjan vähämaalisimpiin joukkueisiin ja kun kummallekaan ei myöskään kelpaa ottelusta tasapeli mitenkään päin, voi ottelusta povata varsin aggressiivista ja tätä myöten runsasmaalista.

  4. Elche – Levante: Levantella ei ole loppukaudessa enää panosta ja tämä näkyy tekemisessä. Elche sen sijaan pelaa putoamista vastaan illasta toiseen. Koti- ja motivaatioedun myötä isännät ovat ottelun selviä suosikkeja. Maalimäärällisesti ottelu menee ehdottomasti vähämaalisen puolelle.

Supermoniveto 5: Jalkapallo Urheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Nantes - Marseille

Koti

1,2

Vieras

2,3,4

2

Hannover 96 – VfB Stuttgart

Koti

0,1,2

Vieras

1,2,3

3

Roma - Milan

Koti

1,2,3

Vieras

1,2,3

 

EI TASAPELEJÄ

4

Elche - Levante

Koti

1,2

Vieras

0,1

Järjestelmämoniveto, panos 0,05e - hinta 64,80e