Ilman Wimbledonia tiistain vedonlyöntitarjonta näyttää ongelmajätteeltä. Tennisviheriöt tarjoilevat meille kuitenkin pari suhteellisen varmaa kohdetta jotka nostamme pelattavaksi.

Llodra - Nieminen: Niin ikävää kuin se onkin niin kaikki faktat puoltavat sitä, että Jarkon pelit päättyvät tänä vuonna avauskierroksella. Ensinnäkin ruohoalusta on Llodralle selkeä etu. Toisekseen Nieminen on kertonut sairastelleensa niin rajusti, että joutui käymään jopa sairaalassa. Terveysongelmista ei ole kulunut kuin muutama päivä joten toipuminen täydelliseen pelikuntoon on hyvin epätodennäköistä. 

Llodran kertoimet pyörivät 1.50-1.55 paikkeilla. Suosittelemme pelaamaan vedon esim. operaattori poistettuille (1.55) joka käyttää nk. "1 ball"- sääntöä. Koska Niemisen terveydentila on kysymysmerkki niin 1 ball- sääntöä noudattavat bookkerit maksavat voiton mikäli Nieminen joutuu keskeyttämään ottelun.

Simon - Lopez: Kaksikko kohtasi viimeksi viime lauantaina Eastbournen finaalissa. Lopez oli tuolloin parempi lukemin 2-1 ja emme usko voimasuhteiden kääntyneen tässä lyhyessä ajassa. Lopezin vuosi ruoholla on ollut ilmiömäinen. Kymmenestä pelatusta hän on hävinnyt vain yhden. Lopez saa vihjeen. www.operaattori poistettu.com 1.65

Pitkävetovihjeet tiistai 25.6.2013

Päivän Varmat.
# Kohde Merkki Kerroin Klo  
operaattori poistettu Llodra - Nieminen 1 1.55 15:00
operaattori poistettu Simon - Lopez 2 1.65 19:30
Päivän Pommit
# Kohde Merkki Kerroin Klo  
           

 

Vihjeiden seurantamerkit:

= Kohteen tulos ei vielä selvillä

= Kohde meni väärin

= Kohde meni oikein

Veikkauksella on pitkävedossa oikeus kerroinmuutoksiin.