Kärpät – Pelicans: Pelicans on pelannut uskomattoman alkukauden, mutta pisteitä on tullut heikompia joukkueita vastaan. Kärpät on aivan eri kaliberin vastus ja kotonaan selvä suosikki.

Elche – Real Madrid: Elchen taival La Ligassa ei ole ollut ruusuinen. Real Madrid on vieraissakin muhkea suosikki ja otteluruuhkasta huolimatta laittanee jälleen maalijuhlat pystyyn.

Lazio – Catania: Catanian alkukausi on ollut synkkä. Lazio on voittanut kaksi ja hävinnyt kaksi peliä. Tappiot tulivat kuitenkin kivenkoville AS Romalle sekä Juventukselle. Kotonaan Lazio on Cataniaa vastaan selvä suosikki.

Blues – Ilves: Blues kyntää nyt syvällä. Joukkueen itseluottamus on täysin kadonnut, eikä peli-ilosta ole tietoakaan. Ilves pelaa ennakkoluulottomasti raikkaalla asenteella. Vieraissa Ilves on niukka altavastaaja, mutta hyvä kerroin riittää peleihin!

Granada – Valencia: Vierasjoukkue on pelannut ailahtelevaisesti – kotijoukkue tasaisen huonosti. Granada on saanut vain kolme maalia aikaiseksi viidessä ottelussa. Valencia on materiaaliltaan parempi ja vieraissakin suosikki. Uskotaan sunnuntaisen Sevilla voiton avanneen lepakoiden pelin ja isketään vierasvoittoa sekä suoraan että hurjakertoimisella tasoituksella.

Pitkävetovihjeet keskiviikko 25.9.2013

Päivän Varmat

Sportingbet

Kärpät - Pelicans

1

1,85

18:30

operaattori poistettu

Elche – Real Madrid -1,5

2

1,87

23:00

operaattori poistettu

Lazio - Catania

1

1,64

21:45

Sportingbet

Granada – Valencia

2

2,38

21:00

Päivän Pommit

Sportingbet

Blues - Ilves

2

3,05

18:30

Sportingbet

Granada – Valencia -1

2

4,75

21:00

Vihjeiden seurantamerkit:

 = Kohteen tulos ei vielä selvillä

 = Kohde meni väärin

 = Kohde meni oikein

Veikkauksella on pitkävedossa oikeus kerroinmuutoksiin.