Sunnuntain jalkapallomonivedosta löytyy kaksi todella maukasta merkkiä. Genoan ja Marseillen nollat ovat alustavasti ainakin pelattu pahasti ali. Haetaan isommalla panoksella kunnon pottia!

  1. Fiorentina – Genoa: Viola on osoittanut olevansa Seria A:n parhaimmistoa. Kotijoukkue on pari luokkaa materiaalin puolesta edellä ja lähtee kotonaan jättisuosikkina kamppailuun. Genoan voitto olisi sensaatio.

  2. Barcelona – Malaga: Malagan kausi on ollut todella vaikea ja paremmalla materiaalilla Barcelona lähtee otteluun jättisuosikkina. Vierasjoukkue osaa kuitenkin puolustaa loistavasti ja lähtee vierasotteluun varmasti äärimmäisen maltillisella taktiikalla. Parhaat ideat ovat vähämaalisissa tuloksissa.

  3. Monaco – Marseille: Marseille pelaa pikkuhiljaa materiaalin edellyttämällä tasolla. Monacon on kuitenkin PSG:n rinnalla sarjan eliittiä ja luokkaa vierasjoukkuetta parempi. Isännät ovat kotiedun puolesta selviä suosikkeja voittajaksi. Monaco on päästänyt 21 ottelussa vain 14 maalia ja tänäänkin vieraiden nolla on ensimmäinen merkki lapulle.

Moniveto 2: JalkapalloUrheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Fiorentina - Genoa

Koti

1,3,4

Vieras

0

2

Barcelona - Malaga

Koti

1,2,3

Vieras

0,1

3

Monaco - Marseille

Koti

1,2,3

Vieras

0

Moniveto 2: panos 1,00e - hinta 54,00€