OLS – Classic: Classic on voittanut kaikki kauden kuusi otteluaan ja selvin numeroin. OLS:lla on ollut vaikeuksia alkukauden ajan ja vieraat ovat materiaaliltaan ylivertaisia. Vieraissakin Classicin tasoituskohde on niin osuva, että kelpaa varmaksi.

Spartak Moskova – Vladivostok: Spartak on materiaaliltaan parempi ja nauttii suurta kotietu tähän otteluun: Vladivostokilla on kaamea vieraskiertue päällä. Vieraat haki edelliskierroksella maukkaan voiton SKA Pietarista, joten mahat saattavat olla vielä hieman täynnä.

Liverpool – West Bromwich: WBA on osoittanut kykevänsä haastamaan Valioliigan suuret: joukkue venyi Arsenalin kanssa tasapeliin ja haki vierasvoiton Old Traffordilla. Liverpool on kompastellut ja vaikka joukkue on suursuosikki kotonaan, houkuttaa vieraista tarjotut kertoimet. WBA on ollut Liverpoolille varsinainen haamu, sillä mielenkiintoisena yksityiskohtana kerrottakoon, että Pool on viimeksi pystynyt voittamaan WBA:n Valioliigassa 29.10.2011 ja edellinen kotivoitto WBA:sta on vuodelta 2010.

Pitkävetovihjeet lauantai 26.10.2013

Päivän Varmat

operaattori poistettu

OLS – Classic- 1

2

1,48

17:00

Sportingbet

Spartak – Vladivostok

1

2,00

16:00

Päivän Pommit

WilliamHill Sportingbet

Liverpool – West Bromwich

2

8,50

17:00

operaattori poistettu

Liverpool – West Bromwich +1

2

3,07

17:00

 

Vihjeiden seurantamerkit:

 = Kohteen tulos ei vielä selvillä

 = Kohde meni väärin

 = Kohde meni oikein

Veikkauksella on pitkävedossa oikeus kerroinmuutoksiin.