1. Toronto – Columbus x2Toronto on joukkueista niukasti vahvempi ja kotonaan suosikki, mutta ei missään peliprosenttien (80%) mukainen! Ainoa vaihtoehto on sivuuttaa kokonaan jyrkästi ylipelattu kotivoitto.

  2. Boston – Pittsburgh 1Boston lähtee otteluun niukkana suosikkina kotiedun vuoksi – materiaalit ovat varsin tasan. Koska merkkejä on käytettävä jatkossa jätetään suosikin voitto varmaksi, ettei rivin hinta nouse taivaisiin.

  3. New Jersey – Winnipeg 12Devils lähtee otteluun kotiedun puolesta suosikkina, mutta suurta eroa joukkueiden välillä ei ole. Jets on alipelattu, joten napataan kotivoitolle varmistus.

  4. Tampa Bay – Rangers 2Tampa on ollut yksi alkukauden sensaatioista, mutta Rangers on osoittanut vahvaa nousukuntoa. Lähtökohdat otteluun ovat ympäripyöreät ja jätetään melkein 10% alipelattu vierasvoitto varmaksi asti!

  5. Florida – Philadelphia 12Philly on vahvassa vireessä ja pisteitä on alkanut alkukauden tahmeuksien jälkeen kertyä tilille. Florida on kotonakin altavastaaja otteluun, mutta sen verran alipelattu, että nostetaan vierasvoitolle varmistus.

  6. St. Louis – Minnesota 1x2Blues on vahvempi materiaalin puolesta ja lähtee kotiotteluun suosikkina. Pelijakauma on nyt kuitenkin lähtenyt käsistä ja 70% pelattu kotivoitto on syytä varmistaa kaikilla herkuilla.

  7. Nashville – Phoenix 2Phoenix on osoittanut pystyvän voittamaan joukkueen kuin joukkueen. Nashvillen kotietu tekee lähtökohdista ympäripyöreät ja niukasti alipelattu vierasvoitto nostetaan rohkeasti varmaksi.

  8. Vancouver – Los Angeles 1x2 Vancouverin kotietu tekee lähtökohdista äärimmäisen tasaiset. Kings pelaa todella vähämaalisia kamppailuja, joten tasapelin riski kasvaa. Oikein pelattu kohde tuutataan tylysti tukkoon.

    72 riviä, 0,50e rivi – järjestelmärivin hinta 36,00 €

Urheiluveikkauksen vihjeriviMinivakio 5: Jääkiekko

#

Kohde

1

X

2

1.

Toronto - Columbus

 

X

2

2.

Boston – Pittsb.

1

 

 

3.

NewJersey - Winnipeg

1

 

2

4.

Tampa - Rangers

 

 

2

5.

Florida - Philadelphia

1

 

2

6.

St. Louis - Minnesota

1

X

2

7.

Nashville - Phoenix

 

 

2

8.

Vancouver – Los Angeles

1

X

2

Rivin hinta 0,50€ - järjestelmärivi 36,00€