Monivedossa on jälleen Liigan osalta varsinaista pelivääristymää tarjolla. Rohkeimmat pelaisivat pelkkiä Bluesin voittoja, mutta meillä ei riitä siihen siviilirohkeus aivan.

  1. HIFK – JYP: JYP on materiaaliltaan parempi, mutta IFK:n viime aikojen vakuuttavat otteet sekä kotietu tasoittaa lähtökohtia. Vieraat ovat vain niukka suosikki kamppailuun. Pelijakaumassa ei ainakaan alustavasti ole mitään hämmentävää, joten käytetään merkkejä molemmilla puolilla viivaa.

  2. Pelicans – Kärpät: Pelicansin juna meni jo. Viimeistään Radek Smolenakin myynti on vienyt joukkueen tehot sekä itseluottamuksen. Illan vastus Kärpät on materiaalin puolesta ylivertainen ja vieraissakin selvä suosikki. Pelicansin tehottomuus ja Kärppien ylivoima huomioon ottaen eniten kiinnostaa pelijakaumassa kotijoukkueen nolla.

  3. Blues – Tappara: Blues hävisi Ilvekselle peräti 5-1, mutta ei pelannut missään nimessä huonosti – ottelu vain repesi lopussa. Tapparan rutiini riittää pitkälle ja se on vieraissakin suosikki, mutta peliprosentit ovat lähteneet käsistä. Rohkeimmat pelurit ottavat lapulle vain ja ainoastaan kotivoitot. Me haemme kotiyllätysten lisäksi vähämaaliset vierasvoitot lapulle.

    Lue myös Elmoorin kattavammat Liiga- ennakot tästä!

Moniveto 2: JääkiekkoUrheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

HIFK - JYP

Koti

1,3

Vieras

1,3,4

2

Pelicans - Kärpät

Koti

0,1

Vieras

3,4,5

3

Blues - Tappara

Koti

1,3,4

Vieras

1,2,3

Moniveto 2: panos 0,20e - hinta 64,80€