1. FC Basel – Chelsea: Chelsea tulee varmasti täynnä nälkää otteluun hävittyään Baselille kotonaan 1-2. Voitolla Chelsea käytännössä varmistaisi jatkopaikkansa, mutta vieraille saattaa riittää ottelussa paremmin puutteessa tasapelikin. Ottelusta voi odottaa runsasmaalista, joten revitellään hieman!

  2. Borussia Dortmund – Napoli: Molemmat joukkueet lähtevät alavireisenä kamppailuun: Dortmundilla on kolmen tappion alla, Napolilla kahden. Kotijoukkueen on pakko raapia ottelusta voitto – tasapeli ei käy missään nimessä – joten ottelusta voi odottaa maalirikasta. Dortmund on kotonaan suosikki, mutta useiden avainmiesten löytyessä loukkaantuneiden listalla, on myös vierasvoittoja syytä mahduttaa mukaan kupongille.

  3. Celtic – Milan: Ottelussa on käytännössä jatkopaikka panoksena, joka tehnee ottelusta vähämaalisen. Celticille tuskin on paljon luvassa vierasottelusta Barcelonaa vastaan. Milanilla on todella vaikea jakso menossa, enkä usko että joukkue pitäisi tasapeli katastrofina. Peliprosenttien puolesta molempien nollat kiinnostavat.

Moniveto 3: JalkapalloUrheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Basel - Chelsea

Koti

1,2,3

Vieras

1,2,3

2

Dortmund - Napoli

Koti

1,2,4

Vieras

1,2,3

3

Celtic - Milan

Koti

0,1

Vieras

0,2

Moniveto 3: panos 0,20e - hinta 64,80€