Illan Mestarien liiga vakiosta löytyy seitsemän niin maukasta varmaa, että rivit vedetään tylysti sisään – seitsemän seinä varmaa ja viisi täysin varmaa!

 1. FC Basel – Chelsea 1x2Chelsea kelpaa ottelusta tasapelikin, Baselin on sen sijaan pakko hakea voittoa. Ensimmäinen kohtaaminen päättyi 1-2 Baselin voittoon, joten itseluottamusta voittoon isännillä varmasti riittää. Chelsea on paremman materiaalin puolesta suosikki, mutta otetaan kaikki merkit käyttöön.

 2. Dortmund – Napoli 1x2Dortmundin on pakko voittaa ottelu, joten se avaa pelin kotikentällään varmasti. Isännillä on kuitenkin valtavia loukkaantumishuolia puolustuspäässä, joten Napoli pystyy iskemään vastahyökkäyksistä. Vierasyllätykset todella maistuvat.

 3. Ajax – Barcelona 1x2Barcelonalle ottelulla ei ole merkitystä ja se lähtee kamppailuun todellisella b-joukkueella. Ajax on silti altavastaaja kamppailuun, mutta motivaatio- ja kotietu antaa isännille mahdollisuuden.

 4. Celtic – Milan 1x2Celticin on pakko voittaa kamppailu, kun taas Milanille kelpaa tasapelikin. Vieraat ovat materiaalin puolesta parempia, mutta Celticin kotipyhättö on paha paikka vierailla. Kotietu ja vieraiden loukkaantumishuolet tekee lähtökohdista tasaiset.

 5. Steaua – Schalke 2Schalkella on otteluun lähdettäessä loukkaantumishuolia, mutta se on materiaalin puolesta selvästi isäntiä parempi ryhmä. Vieraissakin Schalke on selvähkö suosikki ja peliprosentit kohdallaan – passaa varmaksi.

 6. Arsenal – Marseille 1Arsenal on materiaalin puolesta valtavasti edellä ja kotonaan selvä suosikki – ei kaivata varmistuksia.

 7. PSG – Olympiakos 1PSG on materiaalin puolesta valtavasti edellä ja kotonaan selvä suosikki – ei kaivata varmistuksia.

 8. Anderlecht – Benfica 2Benfica on selvästi materiaalin puolesta edellä. Anderlechtin ryhmä on aivan eri maailmasta portugalilaiseen vieralijaan verrattuna. Vaikka kotietu tasoittaa lähtökohtia, on Benfica selvä suosikki otteluun. Kaiken lisäksi alipelattu sellainen, joten varmistuksia ei kaivata.

 9. Real Madrid – Galatasaray 1Real on materiaalin puolesta valtavasti edellä ja kotonaan selvä suosikki – ei kaivata varmistuksia.

 10. Shahtar D – Real Sociedad 1Shahtar on esiintynyt vakuuttavammin Euroopan kentillä ja kotonaan se on aina paha voitettava. Isännillä on vielä mahdollisuudet jatkopaikkaan, kun taas Sociedadin pelit alkaa olla pelattu. Kotivoitto on alipelattu ja kelpaa loistavasti varmaksi.

 11. Juventus – FC Kööpenhamina 1Juve on materiaalin puolesta valtavasti edellä ja kotonaan selvä suosikki – ei kaivata varmistuksia.

 12. Leverkusen – Manchester United 1x2Viimeinen vaan ei vähäisin kohde. Leverkusen nauttii vahvaa kotietua ja lähtee jopa niukkana suosikkina kotiotteluun. Peliprosentit ovat vinksallaan ja tekisi jopa mieli tuutata Sami Hyypiän suojatit varmaksi asti. Maltetaan kuitenkin ja otetaan kaikki merkit käyttöön.

Urheiluveikkauksen vihjeriviJalkapallovakio 2

#

Kohde

1

X

2

1.

FC Basel - Chelsea

1

X

2

2.

Dortmund - Napoli

1

X

2

3.

Ajax - Barcelona

1

X

2

4.

Celtic - Milan

1

X

2

5.

Steaua - Schalke

 

 

2

6.

Arsenal - Marseille

1

 

 

7.

PSG - Olympiakos

1

 

 

8.

Anderlecht - Benfica

 

 

2

9.

Real Madrid - Galatasaray

1

 

 

10.

Shahtar - Sociedad

1

 

 

11.

Juventus - FCK

1

 

 

12

Leverkusen – Man U

1

X

2

Rivin hinta 0,10€ - järjestelmärivi 24,30€Minivakion kanssa yhteensä 32,40€